Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Sebastiaan ter Rele
Kruisboog 42
3905 TG
Veenendaal
Info Support hoofdkantoor
IT

Multi modaal reisadvies


Bestaande reisplanners adviseren vaak voor één vervoermiddel, zoals auto of trein. De uitdaging is het ontbreken van geïntegreerde adviezen voor gecombineerde reizen, zoals eerst rijden en dan met de trein. Er is behoefte aan een app die multimodale routes voorstelt, rekening houdend met snelheid, kosten, en duurzaamheid. Daar ga je in deze opdracht mee aan de slag.

Deze afstudeeropdracht maakt onderdeel uit van het afstudeerproject Sustainable Public Integrated Transport Solution (SPITS). Met dit project zetten we ons in om voor reizigers de ideale reiservaring-oplossing te bieden, het OV veel toegankelijker te maken en een stuk duurzamer.

Het verkrijgen van reisadvies voor één specifiek vervoermiddel, zoals de auto of het openbaar vervoer, is mogelijk via een reisplanner of navigatie-app. Het komt echter vaak voor dat reizigers verschillende vervoermiddelen willen combineren, zoals rijden naar een station, daar parkeren en vervolgens het laatste deel met de trein afleggen. Welk station is dan de beste keuze om zo snel, goedkoop of duurzaam mogelijk op de eindbestemming te arriveren? Op dit moment is het nog niet mogelijk om hier een geïntegreerd reisadvies voor te verkrijgen, en zou de reiziger dit zelf moeten uitzoeken.

De opdracht

Ontwikkel een routeplanner-applicatie waarmee reizigers, op basis van hun vertrekpunt en eindbestemming, een multimodaal reisadvies kunnen verkrijgen. Dit advies kan bijvoorbeeld inhouden: rijden naar station X, daar parkeren en vervolgens met de trein naar de eindbestemming reizen. Het advies moet rekening houden met de snelste, goedkoopste of duurzaamste route, en de beschikbaarheid van (publieke) vervoersmiddelen, parkeerplekken, etc. De locatie en beschikbaarheid van deelmobiliteit dienen geëmuleerd te worden, zodat er later aansluiting kan worden gemaakt met de asset availability provider.

De taak omvat ook onderzoek naar de ontwikkeling van een kortstepadalgoritme waarbij verschillende vervoersmiddelen worden gecombineerd.

Wil je meer lezen over het gehele afstudeerproject SPITS? Klik dan hier.

Wat biedt Info Support jou tijdens je afstudeerperiode?

Uiteraard bieden we je een uitstekend pakket aan afstudeervoorwaarden met verschillende keuzemogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Laptop, alle benodigde tools en ontwikkelomgevingen om je opdracht succesvol uit te kunnen voeren
  • Een afstudeervergoeding waarbij je de keus hebt uit:
    • € 1000,- bruto per maand
    • € 500,- bruto per maand + leaseauto met tankpas
    • € 600,- bruto per maand + woonruimte in Veenendaal
  • Tijdens je afstudeerstage word je opgenomen in een van onze business units. Zo krijg je direct een goed beeld van de ontwikkelingen binnen onze projecten.

Daarnaast biedt Info Support jou:

  • Een uitdagende afstudeeropdracht bij een solide, groeiend en financieel gezond bedrijf
  • Professionele en ervaren begeleiding, hybride werken
  • Een afstudeerprogramma met onder meer trainingen, kennisavonden, projectbezoek, activiteiten en team-, unit- en bedrijfsuitjes
  • Experimenteren met nieuwe producten en releases die in de pre-releasefase zitten
  • Sparren met andere afstudeerders en collegiale en gepassioneerde IT-collega’s
  • Uitzicht op het IT Top Traineeship mét een vast dienstverband!

Over Info Support

Info Support is specialist in maatwerksoftware, data/AI solutions, beheer en trainingen en actief in de sectoren Finance, Industry, Agriculture, Food & Retail, Mobility & Public en Healthcare. Wij bieden solide en innovatieve oplossingen voor complexe en bedrijfkritische softwarevraagstukken. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Veenendaal (NL) en Mechelen (BE). Op dit moment zijn er circa 500 medewerkers bij Info Support in dienst.

De werkwijze van Info Support kenmerkt zich door een aantal kernwaarden: soliditeit, integriteit, vakmanschap en passie. Deze kernwaarden zijn verweven in ons werk en de manier waarop we met elkaar omgaan. Ook dit jaar zijn we uitgeroepen tot Top Employer Nederland!

Om te zorgen dat alle medewerkers altijd op de hoogte kunnen zijn van de nieuwste ontwikkelingen beschikt Info Support over een inhouse kenniscentrum waar graag wordt voldaan aan de honger naar meer of andere kennis en vaardigheden.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering