Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Achmea
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP
Apeldoorn

Hbo/Wo Afstudeerstagiair Data Consultancy & Advies


Mensen helpen doen we al meer dan 110 jaar. Gun uzelf het gemak van Centraal Beheer. Diensten, verzekeringen en financiële oplossingen. Voor particulier en zakelijk.

Ben jij analytisch ingesteld, sterk in communiceren én enthousiast over datadriven verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor team Ontwikkeling & Innovatie van Achmea Agro hebben zijn we op zoek naar een gedreven student. In dit team werken collega’s -met veel plezier- aan de ontwikkeling van nieuwe verzekeringsproducten, innovatie, data en nog vele andere onderwerpen voor een nóg beter Achmea Agro. Een heel diverse omgeving waar we steeds meer datadriven willen gaan werken, hier kunnen we jouw expertise goed bij gebruiken! 

De uitdaging van deze stage is het vaststellen van de datamaturity van Achmea Agro. Binnen Achmea zijn hier verschillende modellen voor, maar er moet onderzoek gedaan worden naar de juiste toepassing. Dit onderzoek omvat het vaststellen van de huidige datamaturity, realistische doelen vaststellen en een plan maken om deze te bereiken. Jij bent in de lead in dit proces! Dat betekent dat je waarde toe kan voegen aan onze organisatie, Achmea Agro, en ons kan helpen met het nieuwe datadriven werken. Dit doe je natuurlijk niet alleen, een van onze ervaren data consultants zal je begeleiden en ook manager Sabine helpt je graag met persoonlijke ontwikkeling!

Link: https://www.werkenbijachmea.nl/vacatures/hbo-wo-afstudeerstagiair-data-consultancy-advies-leiden-a0w3w00000lpdvdqan?utm_source=HogeschoolAmsterdam&utm_medium=&utm_campaign=Feb


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering