Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Maxdoro
Vanadiumweg 11L
3812 PX
Amersfoort

Low-Code Platform Developer


Maxdoro biedt je als stagiair(e) de kans om je technische kennis en innovatieve ideeën in te zetten voor een boeiend project genaamd "Incontrol Fix". We zijn op zoek naar twee enthousiaste individuen om deel te nemen aan dit stageproject. Jouw Missie: Maak een proof of concept van Incontrol Fix in een Low-Code Platform 

In de rol van Stagiair Low-Code Platform Developer ga je aan de slag met ons nieuwste project, “Incontrol Fix”. Dit is een side-project dat nauw verbonden is met onze app Incontrol, waarbij het doel is om vervolgacties en openstaande punten op te lossen die voortkomen uit inspectieresultaten. Het is ons doel om dit te verwezenlijken met behulp van een low-code platform.  

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:  

 

  • Duik diep in de behoeften van het project "Incontrol Fix" en voer grondige analyses uit;  

  • Werk nauw samen met diverse teams en afdelingen om waardevolle inzichten te verzamelen over hoe het proces momenteel verloopt; 

  • Identificeer de meest geschikte low-code platform voor de uitvoeren van dit project; 

  • Ontwikkel een overtuigend proof of concept met behulp van low-code om Incontrol Fix te verwezenlijken; 

  • En als je nog tijd over hebt? Werk dan aan het implementatie van deze oplossing die het afhandelen van inspectieresultaten te optimaliseren. 

 

 

Wat wij van jou verwachten: 

 

  • Je bent een derde- of vierde jaars student in de richting van Software Developtment, Technische Informatica, Business IT & Management, of een vergelijkbare studie; 

  • Je hebt een passie voor technologie en bent eager om te leren; 

  • Je bent analytisch, resultaatgericht en hebt een hands-on mentaliteit; 

  • Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week; 

  • Een sterke interesse voor innovatieve technologie en een nieuwgierigheid naar de mogelijkheden van low-code technologie; 

  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn je kracht, en je staat te popelen om te leren en te groeien; 

  • Je beschikt al een basis in ontwikkelingsvaardigheden. 

 

Over ons  

 

Bij ons werken gedreven professionals met sterke interesse voor software en mobiele technologieën. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende software. Onze eigen softwareoplossingen (Incontrol, InSZicht, eLabgids en dé OpleverApp). De gedreven professionals van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van digitale efficiëntie. 

 

We zijn een organisatie dat in de scale-up fase zit. Met ongeveer 40 collega's werken we hard aan het succes van de organisatie. Weinig is in beton gegoten. Processen en procedures bedenk je samen. De lijnen zijn kort en dat betekent dat het makkelijk is om kennis op te halen en informatie te delen.  

 

Waarom kiezen voor Maxdoro? 

 

Bij Maxdoro omarmen we de grenzeloze kracht van AI en innovatie. Als stagiair(e) AI Video Content Creator krijg je niet alleen de kans om deel uit te maken van ons gepassioneerde team, maar ook om de technologische voorhoede te betreden. Je wordt ondergedompeld in een project met wereldwijde impact, en je krijgt de gelegenheid om je vaardigheden te verfijnen binnen een dynamische en ondersteunende omgeving. 

 

Wat kun je van ons verwachten?  

 

Wij geloven in het koesteren van talent en investeren in de groei van onze medewerkers. Als onderdeel van ons team profiteer je van: 

  • Een passende stagevergoeding, afhankelijk van je studieniveau en studiejaar. 

  • Een persoonlijke werkplek met hoogwaardige hardware in ons gezellige kantoor in Amersfoort. 

  • Een informele en gastvrije sfeer waar hard werken hand in hand gaat met sociale activiteiten. 

Een platte organisatiestructuur en toegankelijke leidinggevenden die altijd klaarstaan om jou te ondersteunen. 

 

Solliciteer 

 

Ben jij de gemotiveerde student die we zoeken? Wil je bijdragen aan het succes van "Incontrol Fix" met behulp van een low-code platform? Solliciteer dan nu! 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree