Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Avisi B.V.
Nieuwe Stationstraat 10
6811KS
Arnhem

Afstudeerstage beheer van AI modellen


Heb jij interesse in Artificial Intelligence? Team Avisi Labs heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar diverse richtingen binnen AI. Hieruit zijn meerdere producten naar voren gekomen waarbinnen één of meerdere getrainde AI-modellen gebruikt worden. Deze modellen worden veelal in Python-code ingeladen en worden gebruikt voor de taken waarvoor ze getraind zijn, bijvoorbeeld het detecteren van

We hebben zelf al een eerste verkenning in dit vraagstuk gedaan. Hierbij concludeerden wij dat het van belang is dat zowel de inference met de AI-modellen als het proces waarbinnen deze AI-modellen gebruikt worden sneller uitgevoerd kunnen worden. Dit zou bijvoorbeeld uitgevoerd kunnen worden met een NVIDIA Triton Inference Server, een server waarmee op een efficiënte manier meerdere AI-modellen gedeployd kunnen worden voor productie. Aan jou de uitdaging om te onderzoeken op welke wijze de NVIDIA Trition Inference Server, of een alternatief daarop, ingezet kan worden om meerdere typen AI-modellen efficiënt en schaalbaar te hosten. Op basis van de resultaten van het onderzoek moet een implementatie gemaakt worden die het volgende kan:

  • Het samenstellen van een dataset en het kiezen van een juiste trainingswijze voor het trainen van een AI-model. Voor het uitvoeren van het trainen moet gebruikgemaakt worden van een al door ons zelf gerealiseerde oplossing met bijbehorende trainingsprocessen.
  • Op basis van de resultaten van de uitgevoerde training (met daarbij bijvoorbeeld de accuracy van het model) moet er gekozen kunnen worden om een getraind model te deployen bij NVIDIA Trition Inference Server (of een alternatief).
  • Er moeten zowel nieuwe modellen getraind kunnen worden als het hertrainen van bestaande modellen om ze te verbeteren.
  • Een bestaande applicatie moet aangepast/uitgebreid worden, zodat hij daadwerkelijk gebruikmaakt van de modellen die gedeployd zijn.
  • Ook is het belangrijk dat het trainen en deployen van een model ook door een klant (niet-technici) uitgevoerd kan worden. 

Jij wilt een kei worden in.

  • Artificial Intelligence (verschillende modellen als een object detection model en image classification model)
  • TensorFlow
  • Docker/Kubernetes
  • Google Cloud Platform
  • Kotlin

 

Als afstudeerstagiair verwachten we natuurlijk niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het is wel fijn als je al een beetje ervaring hebt opgedaan in Artificial Intelligence, dit maakt het begrijpen en uitwerken van de afstudeeropdracht een stuk gemakkelijker. 🙂

Dit ben jij.

Wij zijn op zoek naar een vierdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Informatica (of vergelijkbaar).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Jouw team.

Als Avisi Labs zijn wij als team verantwoordelijk voor innovatie binnen Avisi. We hebben veel vrijheid om nieuwe initiatieven te starten in de organisatie en voor (potentiële) klanten. Onze expertise ligt niet alleen bij softwareontwikkeling en innovatie, maar ook in gezelligheid en bier drinken! Zoek jij een gezellig team waarbij we regelmatig na het werk iets leuks met elkaar organiseren?! Of het nu een DnD-avond is, een BBQ of samen hardlopen, we weten het altijd zo te plannen dat er lekker eten en goed bier aan te pas komt. Klinkt dit als een toffe afstudeerplek? Solliciteer dan nu!

 


Geschikt voor studenten
  • Technische Informatica