Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Avisi B.V.
Nieuwe Stationstraat 10
6811KS
Arnhem

Afstudeerstage AI Assisted Development


Zeg nou zelf, software maken is soms best complex, maar sommige taken zijn heel repetitief. Kan Artificial Intelligence (AI) deze taken niet gewoon uitvoeren? Dat maakt het werk van Software Engineers makkelijker én efficiënter. Op die manier kunnen zij zich concentreren op de kwaliteit van de software en daardoor mooie oplossingen voor de klant maken. Klinkt goed toch?!

De opdracht.

AI-Assisted Development is een vrij nieuwe term, aan jou de taak om deze definitie te onderzoeken. Wat is AI-Assisted Development wel en wat is het niet? Hierna breng je de technologieën in kaart die bij deze techniek horen. Je gaat natuurlijk niet alleen onderzoeken, maar ook echt iets bouwen. Aan de hand van de resultaten bouw je een Proof of Concept die de toepassing en het nut van AI-Assisted Development bewijzen. 

Jij wilt een kei worden in.

  • Artificial intelligence
  • Python
  • Keras
  • Language Processing

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het is wel fijn als je al een beetje ervaring hebt opgedaan in Artificial Intelligence, dit maakt het begrijpen en uitwerken van de afstudeeropdracht een stuk gemakkelijker. 

Dit ben jij.

Wij zijn op zoek naar een vierdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Informatica (of vergelijkbaar).
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Jouw team.

Bij Avisi Labs zijn wij als team verantwoordelijk voor innovatie binnen Avisi. We hebben veel vrijheid om nieuwe initiatieven te starten in de organisatie en voor (potentiële) klanten. Onze expertise ligt niet alleen bij softwareontwikkeling en innovatie, maar ook in gezelligheid en bier drinken! Zoek jij een gezellig team waarbij we regelmatig na het werk iets leuks met elkaar organiseren?! Of het nu een DnD-avond is, een BBQ of samen hardlopen, we weten het altijd zo te plannen dat er lekker eten en goed bier aan te pas komt. Klinkt dit als een toffe afstudeerplek? Solliciteer dan nu!


Geschikt voor studenten
  • Technische Informatica