Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Avisi B.V.
Nieuwe Stationstraat 10
6811KS
Arnhem

Afstudeerstage Matchen van personen door middel van AI


Onze klant de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie)* heeft een grote database met gegevens en wil graag de juiste personen vinden aan de hand van een aantal zoekgegevens. Kan AI erbij helpen om dit proces verder te automatiseren? Aan jou de taak om dit verder te onderzoeken.

Voor de KNB hebben we een systeem gebouwd waarmee je in een ontzettend grote database van personen kunt zoeken. Om deze zoekfunctionaliteit zo goed mogelijk te laten werken, hebben we een matching-algoritme gebouwd. Hierdoor kunnen we op basis van zoekgegevens een persoon in deze grote database kan vinden. Dit algoritme is niet perfect en kan soms niet de juiste persoon vinden. Om dit te mitigeren heeft de KNB een aantal medewerkers in dienst genomen die handmatig de juiste persoon zoeken. Het algoritme komt met een aantal mogelijk overeenkomende personen, waaruit de medewerker een keuze moet maken.

 

Tijdens jouw onderzoek je of het mogelijk is om met AI / Machine Learning het handmatige proces te automatiseren. Kun je een AI trainen om de juiste persoon uit een lijst van mogelijke matches te kiezen? Hierin zit een onderzoekscomponent én we zijn ook zeker benieuwd of je kunt laten zien dat jouw oplossing ook daadwerkelijk werkt. 

Dit ben jij.

Wij zijn op zoek naar een vierdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Informatica (of vergelijkbaar).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Jouw team.

Ons team ontwikkelt verschillende applicaties voor de KNB. Deze applicaties worden door (bijna) alle notarissen in Nederland gebruikt. Het team bestaat uit drie Software Engineers, een Test Engineer en Tech Lead. Verder lenen we soms een Requirements Engineer van de andere teams. Het team is ontzettend gezellig, communiceert open met elkaar, geeft elkaar feedback en houdt de lijntjes kort. 


Geschikt voor studenten
  • Technische Informatica