Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Albemarle Catalysts b.v.
nieuwendammerkade 1-3 amsterdam
1022 ab
Albemarle catalysts b.v.
R&D 4
Data Science

Fullstack AI/Python/Django Developer in Data Intelligence


Ondersteuning aan het Data Intelligence team met het ontwikkelen van webapplicaties via Python/Django/HTML/CSS/JQuery en het ontwikkelen van machine learning modellen met Scikit Learn of Tensorflow.

Het bedrijf :
Ketjen is een internationale producent van katalysatoren voor de chemische industrie. Ketjen beschikt over meerdere productielocaties in o.a. Nederland en Texas (VS). Ketjen in Nederland heeft een fabriek en research afdeling in Amsterdam Noord waar door ca. 450 medewerkers katalysatoren worden ontwikkeld en gefabriceerd. Zie voor veel meer info onze website via
www.ketjen.com

De fabriek staat in Amsterdam Noord en wel op de Nieuwendammerkade 1-3.  Deze is zeer goed te bereiken via het openbaar vervoer.  

Het team waarbinnen de opdracht valt :
De opdracht zal plaatsvinden binnen het Data Intelligence team waarbij nog een  8 andere  collega’s actief zijn,  verdeeld over Amsterdam en Houston (VS). Daarnaast zal je regelmatig moeten samenwerken met collega’s vanuit de R&D, productie en business afdelingen in Nederland en de VS. 

De opdrachtomschrijving – Webapplicaties, Data mining en Machine Learning
Het Data Intelligence team is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de gehele organisatie op het gebied van dataverwerking, visualisatie en rapportage. Dit betekent dat we het ene moment een webapplicatie ontwikkelen om data te managen, het andere moment rapportages in PowerBi of Plotly Dash bouwen voor het management of proberen voorspellende modellen te maken op grote datasets. Als stagiair draai je volledig mee in deze projecten op jou niveau en in jou interesse gebied. De projecten worden uitgevoerd volgens de agile methoden, waarbij we gebruik maken van Azure DevOps ter ondersteuning.

Je zult te maken krijgen met High Tech laboratorium apparatuur, Streaming Data uit vele sensoren en apparaten en ingewikkelde maar uitdagende user requirements.

De stage opdracht zal grotendeels bestaan uit het omzetten van user requirements naar nieuwe functionaliteit. Echter, er zijn vele use cases die het ontwikkelen van Machine Learning regressie modellen vereisen die gebruikt kunnen worden om de stageopdacht op te kunnen baseren.     

Wat zoeken we:
Een of meerdere HBO studenten die het leuk vinden om samen met onze collega’s deze web applicaties verder te ontwikkelen via Django/Python HTML, CSS en JQuery. Tijdens het eerste gesprek zien we graag een cijferlijst en voorbeelden van eerder gemaakte opdrachten.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering