Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

GMU BV
Haarlemmer Houttuinen 23
1013GL
Amsterdam

Veilig data delen (cybersecurity) binnen ons platform


GMU BV (https://gmu.online/nl) wil met experimentele ontwikkeling (ontwikkelen, testen en demonstreren, subsidie TRL 4 t/m 6) van een methode, data veilig en beschermd kunnen delen binnen digitale marketing die op basis van eigen algoritmes en eigen predictive layers, middels machine learning en forecast systemen werkt. Verwachte start van dit project is april/mei met een looptijd van max 2 jaar.

Er werken ruim 35 personeelsleden bij GMU BV, gespecialiseerd in development, data science engineers, data science programmeurs, systeem engineers, digital marketeers en UX/UI interface developers. Samen helpen we ondernemers in het realiseren van hun digitale groeiambities, door ze vindbaar te maken op het internet en effectieve data en/of marketingstrategieën in te zetten. Met digitalisering van marketingprocessen (SEO, link-generatie en social media management etc.) wil GMU ook haar kleinere MKB-klanten een geautomatiseerde en schaalbare methodiek bieden om meer resultaat uit de online marketing te halen. Nu al experimenteert en ontwikkelt GMU met AI en ML (Machine Learning), doorgaans in maatwerkprojecten. Dit willen we uniform en laagdrempelig maken, dus een digitale (dashboard app) stap voorwaarts voor Mkb Nederland t.o.v. buitenlandse goedkope tijdelijke oplossingen/concurrenten. Daarnaast willen we de terughoudendheid van de maatschappij tegenover digitalisering middels AI en ML en Cybersecurity wegnemen, dus focus op de toegevoegde waarde van ons betrouwbare, eerlijke en transparante product.

GMU BV ontwikkelt op dit moment AI-gedreven MaaS (Marketing as a service) Big Data Platform dat alle diensten geautomatiseerd en digitaal aanbiedt. We willen middels dit project de veiligheid en privacy goed kunnen beheersen door bijvoorbeeld Blockchain-achtige toepassingen want we willen onze processen grotendeels door AI gaan aansturen en ML-toepassingen ontwikkelen voor optimale output. Wij willen daarnaast vanuit GMU BV bewustzijn creëren bij onze (nieuwe) medewerkers, competenties ontwikkelen, leermodules aanbieden en methoden of technieken voor veilig en privacybeschermend delen van data ontwikkelen. Uiteindelijk staat er na onderzoek en ontwikkeling een organisatie die klaar is voor de toekomst, dus personeel met actuele cybersecurity kennis (incl. leerplatform) en technische oplossingen in huis om data veilig te kunnen delen. 

Deze resultaten bereiken we door eerst te onderzoeken in een haalbaarheidsstudie of de risico’s voor ons op te lossen zijn en dus geen grote economische en technische drempels overblijven. Als vervolgens de experimentele ontwikkeling resulteert in een technisch werkend prototype (aangetoond technisch werkingsprincipe) dat binnen de organisatie verder werkt na de laatste functionele stappen, dan is het resultaat voor GMU BV bereikt.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree