Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Hoogewerf Engineering
Rijnland 4b
1948 RL
Beverwijk

Op maat stage en afstudeerderopdrachten in OT /IT/CyberSec.


Hoogewerf Engineering werkt als industriële automatisering solutionprovider voor grote opdrachtgevers zoals Schiphol, Gasunie en Tata Steel. Ons werkterrein ligt voornamelijk binnen het OT gebied, maar de vraag groeit om IT gerelateerde werkzaamheden in te vullen. Vanuit onze afdelingen hardware, software en machine veiligheid hebben wij interessante stage en afstudeeropdrachten beschikbaar.

Hoogewerf Engineering werkt vanuit de filosofie dat stage en afstudeeropdrachten moeten passen bij de persoon, die jij gaat uivoeren bij ons. Dat betekent dat wij geen kant en klare opdrachten op de plank hebben, maar dat we met jou in gesprek gaan om tot een opdrachtomschrijving te komen, die passend is op jouw behoefte en interesse. 

Het vakgebied industriele automatisering is door de digitalisering snel aan het veranderen waardoor wij onze werkzaamheden steeds vaker liggen op het snijpunt met IT oplossingen. Een"secure" OT/IT netwerk is net zo belangrijk als keuzes op het vlak van PLC en SCADA en elektrodtechniek binnen onze oplossingen.

Graag komen we in contact met jou voor een interessante stage of afstudeeropdracht bij ons. Naast een marktconforme stage vergoeding kan je ook rekenen op flexible werktijden, een flexible werkplek, bedrijfsmasseur en gratis lunch. Graag zien wij jou interesse tegemoet via onze stage e-mailadres.


Geschikt voor studenten
  • Cyber Security
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree