Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Uniserver B.V.
Robijnstraat 3
1812 RB
Alkmaar
HR

Stage Cloud Support Engineer


Om de nieuwe generatie IT-ers te verwelkomen én te helpen met de ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Support-stagiair. Werk jij graag service- en klantgericht en beschik je over de communicatieve vaardigheden om klanten effectief te woord te staan? Heb je al enige IT-kennis in huis, maar bovenal, zoek jij een plek waar je nog heel veel kunt leren? Lees snel verder!

Als stagiair ben je onderdeel van het Support Team en krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen bij èèn van de grootste private cloud leveranciers van Nederland. Van het aannemen van de binnenkomende telefoontjes tot het oplossen/verwerken van ingeschoten tickets of het informeren over onderhoud, jij regelt het voor de klant. Goed om te weten, wij werken alleen met IT-partners, dus een vraag als “help, mijn printer doet het niet!” zul je niet zo snel krijgen. Dit betekent dat je ontzettend veel bij ons kunt leren, uiteraard zorgen we voor goede begeleiding in jouw leerproces.

Een overzicht van verantwoordelijkheden die jij kunt verwachten: 

  • Leveren van 1e en 2e-lijns support voor onze klanten; 
  • Proactief klanten van terugkoppeling voorzien over de stand van zaken met betrekking tot lopende tickets; 
  • Tijd en ruimte nemen voor je stageopdrachten. 

Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die op je wachten bij Uniserver. We stimuleren je om jezelf te ontwikkelen en kansen te pakken waar jij ze ziet!

Wat breng je mee?

  • Je volgt een HBO -opleiding in de richting van IT;
  • IT is een werkveld/onderwerp waar je passie voor hebt en je wilt hier graag ervaring in opdoen;
  • Je bent leergierig, proactief en kunt goed zelfstandig werken;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goede dosis humor, er wordt hard gewerkt in het team, maar er is altijd ruimte voor een lolletje!

Waardering voor je inzet

Voor jouw inzet als Support Stagiair ontvang jij een stagevergoeding van €500,- bruto per maand. Uiteraard krijg je van ons de beschikking over een laptop om je werkzaamheden op uit te voeren, dit kun je zowel thuis als op kantoor doen. Gedurende jouw stageperiode wil je graag op kantoor werken, want daar word je omringd door ervaren collega's van wie je kunt leren, kun je met elkaar lachen, een potje tafelvoetbal/tafeltennis spelen als je even nieuwe energie nodig hebt, een potje Mario Kart spelen op vrijdagmiddag (dit gaat er hard aan toe, de schilden vliegen om je oren), gebruik maken van onze inpandige gym en niet te vergeten, de gratis lunch die elke dag voor je klaarstaat! Nu wil je natuurlijk onze nieuwe stagiair worden, dat begrijpen we volkomen.

Meer weten? Neem dan contact op met onze recruiters. Ze staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.


Geschikt voor studenten
  • Technische Informatica