Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Hello Pollie BV
Asterweg 20 H2
1031HN
Amsterdam

Klant Onboarding en AI Prompt-Engineer specialist bij Pollie


Duik in de wereld van AI en klantenservice met een stage bij Pollie.AI. Werk aan klant onboarding en ontwikkel prompts voor onze geavanceerde digitale assistent. Maak deel uit van een team dat innovatie voorop stelt in de manier waarop bedrijven communiceren.

Bij Pollie zijn we gepassioneerd over het transformeren van klantcommunicatie met behulp van geavanceerde AI-technologie. Onze digitale assistent, ontworpen om telefoongesprekken voor bedrijven te beheren, staat centraal in deze missie. Als stagiair in klant onboarding en prompt-engineering speel je een cruciale rol in het verfijnen van deze technologie om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Tijdens je stage zal je directe interacties hebben met onze klanten om hun behoeften en voorkeuren te begrijpen. Met deze kennis ontwikkel je op maat gemaakte prompts, gebaseerd op sjablonen, die onze digitale assistent zal gebruiken om effectief te communiceren met bellers, rekening houdend met de specifieke wensen van elke klant.

Je werkt samen met een team van deskundigen in AI, software engineering en klantenservice, en krijgt de kans om je technische en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Deze stage biedt hands-on ervaring in een snelgroeiende startup omgeving, waar innovatie en klanttevredenheid voorop staan.

We zijn op zoek naar studenten met een passie voor technologie en innovatie, die klaar zijn om te leren en bij te dragen aan ons succes. Uitstekende communicatievaardigheden, een interesse in AI en klantenservice zijn essentieel voor deze rol, kennis van programmeren (bijv. Python of JavaScript) is niet vereist maar wel een pré.

Bezoek onze website op https://pollie.ai voor meer informatie over ons en hoe we de toekomst van bedrijfscommunicatie vormgeven. Als je klaar bent om deel uit te maken van deze spannende reis, solliciteer dan nu voor je stage bij Pollie.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree