Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Ahold Delhaize (Albert Heijn)
Provincialeweg 11
1506 MA
Amsterdam

Stage Software Development


Wil jij software bouwen voor de Albert Heijn van de toekomst? Wil jij ons AH Technology Labs team komen versterken en aan nieuwe technologieën werken? Bekijk dan snel de volgende vacature!

Wil jij software bouwen voor de Albert Heijn van de toekomst? Wil jij ons AH Technology Labs team komen versterken en aan nieuwe technologieën werken? Bekijk dan snel de volgende vacature! 

Je kent de Albert Heijn waarschijnlijk van je dagelijkse boodschappen, maar wist je dat we steeds meer een technologiebedrijf worden? Met 35 miljoen klanten die we per week bedienen willen we ons continu blijven ontwikkelen om hen zowel in de winkel als online zo gemakkelijk mogelijk boodschappen te laten doen.

 

Jouw nieuwe baan en werkplek. 
Tijdens jouw stage bij Albert Heijn Online draait het om het uitvoeren van een innovatieproject van A tot Z. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het Developers team. Je ondersteunt de Developers bij het meedenken van nieuwe ideeen op basis van technologie, waarbij je aan de slag gaat met: 

  • Het bedenken van nieuwe innovaties op basis van de gaafste technologieën; 
  • Het developen en live zetten van de innovaties ín de AH.nl omgeving;
  • Het testen van de nieuwe innovaties op basis van de build-measure-learn methodiek; 
  • Zoveel mogelijk kennis opdoen over de lean-startup & Scrum methodiek; 
  • Samenwerking met andere afdelingen (marketing, communicatie, IT). 

 

De afdeling Technology Labs is verantwoordelijk voor innovatie binnen Albert Heijn Online. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat klanten nog gemakkelijker, leuker en sneller hun online boodschappen kunnen doen. De focus binnen de afdeling ligt op het bedenken en valideren van innovatieve concepten en services op basis van de nieuwste technologieën. Deze nieuwe technologieën zetten we in om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zowel online als offline. Zo hebben we een automatische chatbot (Natural Language Understanding, Artificial Intelligence) gebouwd die klanten adviseert op het gebied van wijn. Daarnaast hebben wij een instore navigatie app gebouwd, waarmee klanten makkelijk hun producten in de winkel kunnen vinden. Recent hebben we gewerkt aan de app Overblijvers, waarmee we voedselverspilling tegengaan door tasjes gevuld met producten die bijna over datum gaan voor een gereduceerde prijs aan te bieden.
 
In deze functie werk je 32-40 uur per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam en deels vanuit huis. 
  
We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team.  
 
Dit bieden we jou 

  • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5/6 maanden. 
  • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet. 
  • Een stagevergoeding (€500 per vier weken) plus reiskostenvergoeding.  
  • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor. 
  • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.  

 
Dit breng je mee. 
Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair. Zeker als je sterke tech skills en een passie voor data naar Albert Heijn meebrengt. Ook: 

  • Ben je momenteel bezig met een opleiding op hbo/wo niveau, bij voorkeur op het gebied van ICT. 
  • Kennis van Kotlin, Java en Typescript  
  • Ervaring met frameworks als React en Spring Boot is een flink pluspunt. 
  • Als je, net als wij, passie voor tech combineert met oplossingsgerichtheid, helemaal top!    

Daarnaast ben je: 

  • Iemand die leergierig is. 
  • Een echte teamspeler; jij werkt samen met een team van developers aan het bedenken van nieuwe innovaties. 


Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 

Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 
 

Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?    
Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering