Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

TKC digital
Brink 10
3741 AL
Baarn

Transformeer ons supportportaal naar een hoger niveau


Hé jij! Ben je op zoek naar een stageopdracht waar je aan de slag kan als developer? En zoek je graag tot op de bodem uit hoe je ons supportportaal naar een hoger niveau kan tillen? Dan is deze opdracht voor jou!

Ons supportportaal is toe aan een upgrade! Al jaren maken we gebruik van hetzelfde supportportaal waar onze klanten supportvragen kunnen indienen en beheren.

Onze klantvragen variëren van functioneel beheer vraagstukken (aanmaken en verwijderen van accounts, vernieuwen van certificaten, opsturen van rapportages) tot het melden van bugs en problemen met hun kennis- of casemanagement systeem. Daarom is dit portaal een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Het ontwerp is erg verouderd en heeft een opfrisbeurt nodig. Aangezien wij onze klanten helpen en ondersteunen met hun supportportalen, zou het fijn zijn om ons eigen supportportaal als visitekaartje te hebben.

 

Naast het design willen we ook de mogelijkheden onderzoeken om het portaal uit te breiden met dashboards en rapportages door nieuwe integraties met ons tijdregistratiesysteem en klantomgevingen. Hiermee hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij horen graag welke ideeën jij nog meer hebt om dit portaal naar een hoger niveau te tillen!

 

Omdat wij gebruikmaken van Oracle Service Cloud, maakt het portaal gebruik van het PHP-framework RightNow. Dit framework is gebouwd op basis van CodeIgniter en maakt gebruik van het MVC-ontwerppatroon.

 

We zoeken een enthousiaste en leergierige stagiair met programmeervaardigheden in HTML, CSS, JavaScript en PHP, kennis van frameworks zoals CodeIgniter is een pluspunt. Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken worden ook gewaardeerd.

 

Als stagiair krijg je de kans om samen te werken met ervaren professionals en jezelf verder te ontwikkelen in een stimulerende omgeving. We bieden een passende stagevergoeding en mogelijkheden voor persoonlijke groei.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering