Azure Infrastructure as code

Diract is een innovatieve ontwikkelaar en leverancier van slimme software oplossingen. Hiermee helpen we bedrijven om de Logistieke en Fulfilment processen te automatiseren & optimaliseren. Om onze ambities, als Microsoft Cloud Solution Provider, verder te faciliteren zijn wij op zoek naar een talentvolle student die ons helpt met het automatiseren van de infrastructuur en apllicaties in Azure.

Uitdagende stageopdracht als junior projectmanager

Op zoek naar een uitdagende stage als junior projectmanager? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke student die onze projectmanagers ondersteunt. Tijdens deze stage krijg je inzicht in wat er komt kijken bij het uitrollen van grote projecten in medische ICT en werk je samen met leuke, bevlogen collega's die kwaliteit boven alles stellen.

Bluetoothkoppeling van glasvezel-meetapparatuur

Solid Optics is gespecialiseerd in leveren van componenten voor optische datatransmissie. Binnen ons kantoor in Almere werken wij ook aan verschillende hardware ontwikkelingen, hierbij maken wij gebruik van raspberryPi / Arduino die aan eigen ontwikkelde meetapparatuur gekoppeld is. Projecten zijn R&D waarbij het niet zeker is of het ook op de markt kan komen. Dat maakt het spannend!