IT Project Assistant Intern

Ben jij op zoek naar een interessant IT opdracht waarin je een digitaal platform kan ontwikkelen! Momenteel bieden we een kans voor een (business) IT student die op zoek naar een afstudeer opdracht of stage. Lees snel verder en reageer!

Business Data Internship

Ben jij op zoek naar een stage op het snijvlak tussen business en IT, vanaf 1 september beschikbaar en wil je ervaring opdoen bij een wereldwijde marktleider in de pharmaceutische industrie. Reageer snel!

Afstudeeropdracht: Bouwen van een nieuwe webinterface

Sectra is een wereldspeler op het gebied van medische IT. Wij ontwikkelen software voor medisch specialisten zoals Radiologen, Pathologen etc. Wij zoeken een enthousiaste student die voor ons een nieuwe GUI kan bouwen op onze bestaande monitoringtool waardoor deze nog inzichtelijker en gebruikersvriendelijker is voor de klant.

HBO Internship Information Security Department Athlon Int.

Are you a highly motivated student looking for an internship in a dynamic and challenging international environment?

HBO Afstudeeropdracht Technische Informatica

Wij zijn mobility provider, met als grootste activiteit auto-leasing. Moedermaatschappij is Daimler (tot voor kort was DLL moedermaatschappij). Athlon Nederland is onderdeel van Athlon International. Athlon Nederland heeft rond de 600 medewerkers (intern en inhuur), waarvan het overgrote deel werkzaam is op locatie Almere. Athlon Nederland heeft rond de 120.000 voertuigen op de weg.

HBO Thesis IT

Are you a highly motivated student looking for an IT thesis in a dynamic and challenging international environment? Within our ICT International of Athlon we develop and run digital products for the Athlon businesses in 14 countries. Major product is the My Athlon portal, for quote to order, self-services and reporting purposes.

Azure Infrastructure as code

Diract is een innovatieve ontwikkelaar en leverancier van slimme software oplossingen. Hiermee helpen we bedrijven om de Logistieke en Fulfilment processen te automatiseren & optimaliseren. Om onze ambities, als Microsoft Cloud Solution Provider, verder te faciliteren zijn wij op zoek naar een talentvolle student die ons helpt met het automatiseren van de infrastructuur en apllicaties in Azure.