(Afstudeer-) Stage Data analyse / optimalisatie

Ben jij cijfermatig erg sterk en ben je graag bezig met het analyseren van data? En ben je in staat om uit deze data verbanden te ontdekken en vanuit daar gedegen advies uit te brengen? Dan is dit wellicht dé stage voor jou.

Bluetoothkoppeling van glasvezel-meetapparatuur

Solid Optics is gespecialiseerd in leveren van componenten voor optische datatransmissie. Binnen ons kantoor in Almere werken wij ook aan verschillende hardware ontwikkelingen, hierbij maken wij gebruik van raspberryPi / Arduino die aan eigen ontwikkelde meetapparatuur gekoppeld is. Projecten zijn R&D waarbij het niet zeker is of het ook op de markt kan komen. Dat maakt het spannend!

Stage/Afstudeeropdracht Software Development

Traffic Builders is hét toonaangevende full funnel digital marketing bureau. Traffic Builders heeft een sterke focus op innovatie en daar hoort inhouse software development absoluut bij. Een software development stage bij Traffic Builders kan zowel een meeloopstage als een afstudeerstage met een vast afgebakend project zijn.

Stagiair Informatierisicomanagement

Gezocht student ter ondersteuning van de werkzaamheden die ertoe moeten leiden dat de organisatie gereed is voor certificatie volgens de NEN7510 norm. Op het einde van het traject moet worden voldaan aan deze norm en moeten alle acties en maatregelen ervoor zorgen dat we voldoen aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ingang mei 2018).