CONTAINERS & DATABASES

Het UP-board cluster is bedoeld om ervaring op te doen met Windows Containers en web-scale software; op het gebied van infrastructure, software architectuur en cluster platformen zoals Service Fabric en Kubernetes. De clusters zijn gebouwd met UP-boards, zodat Windows Server hierop kan draaien. We hebben diverse kleine clusters met 5 nodes, maar ook een groot cluster van 64 nodes.

Product classificatie in E-Commerce

Voor een e-commerce site is het juist classificeren van producten van groot belang. Het handmatig labelen van producten is een tijdrovende klus, aangezien producten in een productcatalogus heel gevarieerd zijn. Producten worden op allerlei verschillende manieren gefotografeerd, terwijl de beschrijvingen sterk van elkaar kunnen afwijken.

Front-end: Intern Quintor kennisportaal.

Software development is een fantastisch werkgebied. Telkens zijn er nieuwe technologieën, methodes, tools en toepassingen. Het vraagt toewijding en passie om de best mogelijke oplossing te realiseren binnen de gestelde kaders. Quintor mag trots zijn op haar prestaties binnen dit gebied.

Stage iOS Developer

Ben jij iOS-fan en wil jij high-tech, native iOS-apps bouwen? Wil jij elke dag nieuwe dingen leren onder begeleiding van professionals en echt goed worden in je vak? Denk jij vanuit de iOS-gebruiker en ben je enthousiast, gedreven en flexibel? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Stage Android Developer

Ben jij groot fan van Android en sta jij te popelen om jouw android code in de wereld te brengen? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen, wil je begeleid worden door ervaren developers en net als zij echt goed worden in je vak? Denk je vanuit de Android gebruiker en ben je enthousiast, gedreven en flexibel? Volg dan je stage bij Maxdoro!

Front-End Developer

Ben jij opzoek naar een uitdagende, maar vooral ook een leuke en leerzame stage als Front-End Developer? Wil jij elke dag nieuwe dingen leren en begeleid worden door professionals? Kom dan stage lopen bij Maxdoro.

Stage Software Engineering

Heb jij passie voor goede code en stroomt de ‘Drive to explore’ in jouw aderen? Wil jij nieuwe dingen leren op het gebied van Software Engineering en echt goed worden in dit vak? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

IoT - Tracking Things

Het Internet of Things (IoT) is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Alles en iedereen is tegenwoordig verbonden met het internet en deelt informatie met elkaar. Handig, bijvoorbeeld als we nuttige info willen delen met een applicatie of gebruiker. Daarover gaat deze stage opdracht.

Artificial Intelligence

Met de juiste voorspellingen en aanwijzingen worden repeterende taken gemakkelijker, veiliger en nog efficiënter om uit te voeren. Om die voorspellingen te kunnen doen wil Maxdoro verder gaan dan wat met datamining al kan worden bereikt. Wij zien toekomst in Machine Learning (ML) en Artificial Intelligence (AI) en het hiervan toepasbaar maken in onze eigen producten zoals Inspect4All en InSZicht.

Android Instant Apps

In de toekomst zullen wij nog een veel rijkere ervaring gaan krijgen van het internet dan dat we nu al hebben. Zonder moeite te doen krijg je toegang tot de mooiste en rijkste functionaliteiten met Instant Apps. Jij kan hier nu al een stap in maken en onderdeel gaan uitmaken van deze verrijking, door samen met Maxdoro te werken aan Instant Apps.