Stage Software Development

Amersfoort – Fulltime meewerkstage – HBO Heb jij passie voor nieuwe technologie? Dan past deze stage zeker bij jou!

Afstudeerstage: POC innovatieteam (eLabgids)

Elk laboratorium in Nederland, of het nu bij een ziekenhuis hoort of particulier gerund wordt, test het ontvangen materiaal en geeft een uitslag terug. Die uitslag wordt vergeleken met de referentiewaarden van gezonde personen. Deze referentiewaarden verschillen iets per laboratorium en daarom moeten deze gepubliceerd worden. Hiervoor wordt de eLabgids applicatie gebruikt.

Afstudeerstage: Android Developer video-inspecties

Met onze eigen app Incontrol worden wekelijks honderden inspecties uitgevoerd van kleinere opleveringen van (huur)huizen tot complete bedrijfspanden en flatgebouwen. Voor al deze inspecties moet veel informatie worden ingevoerd in formulieren met daarbij vaak ook beeldmateriaal om te verduidelijken van de situatie of als bewijslast.

Afstudeerstage: iOS Developer video-inspecties

Heb jij passie voor goede code? Wil jij elke nieuwe dingen leren, kennis opdoen van de meest gebruikte en ook nieuwste technologieën op het gebied van Software Engineering en echt goed worden in dit vak? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Afstudeerstage: Cloud programmeur

Schoenmaker blijf bij je leest. Deze uitdrukking is je misschien wel bekend. Met Incontrol hebben wij namelijk het meest geschikte platform in handen om alle soorten (papieren) formulieren digitaal te verwerken. Andere diensten zijn weer heel goed in de financiële administratie, planningen beheren of klant/assetsinformatie op te slaan. Samen vormen ze een compleet werkproces.