Front-End Developer

Ben jij opzoek naar een uitdagende, maar vooral ook een leuke en leerzame stage als Front-End Developer? Wil jij elke dag nieuwe dingen leren en begeleid worden door professionals? Kom dan stage lopen bij Maxdoro.

IoT - Tracking Things

Het Internet of Things (IoT) is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Alles en iedereen is tegenwoordig verbonden met het internet en deelt informatie met elkaar. Handig, bijvoorbeeld als we nuttige info willen delen met een applicatie of gebruiker. Daarover gaat deze stage opdracht.

Artificial Intelligence

Ben jij ook gedreven om nieuwe technologieën zoals Machine Learning(ML) en Artifcial Intelligence (AI) te ontdekken en toe te passen op onze eigen producten zoals Inspect4All en InSZicht? Dan hebben wij een interessante stage- of afstudeeropdracht voor jou!

Test Automation

In een wereld waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan, moeten software-releases nog sneller op de markt worden gebracht. Om die snelle ‘time to market’ mogelijk te maken én de kwaliteit hoog te houden, worden steeds meer tests automatisch uitgevoerd.

Android Instant Apps

In de toekomst zullen wij nog een veel rijkere ervaring gaan krijgen van het internet dan dat we nu al hebben. Zonder moeite te doen krijg je toegang tot de mooiste en rijkste functionaliteiten met Instant Apps. Jij kan hier nu al een stap in maken en onderdeel gaan uitmaken van deze verrijking, door samen met Maxdoro te werken aan Instant Apps.

Stage iOS Developer

Ben jij iOS-fan en wil jij high-tech, native iOS-apps bouwen? Wil jij elke dag nieuwe dingen leren onder begeleiding van professionals en echt goed worden in je vak? Denk jij vanuit de iOS-gebruiker en ben je enthousiast, gedreven en flexibel? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Stage Android Developer

Ben jij Android-fan en wil jij high-tech, native Android apps bouwen? Wil jij elke dag nieuwe dingen leren, begeleid worden door ervaren developers en echt goed worden in je vak? Denk jij vanuit de gebruiker en ben je enthousiast, gedreven en flexibel? Volg dan je stage bij Maxdoro!

Stage Software Engineering

Heb jij passie voor goede code en stroomt de ‘Drive to explore’ in jouw aderen? Wil jij nieuwe dingen leren op het gebied van Software Engineering en echt goed worden in dit vak? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Afstudeerstage PHP Developer

Afstudeerstage PHP Developer Wij zoeken een ICT student met skills zoals sociale vaardigheden en passie voor communicatie? Match? Reageer voor een uitdagende stage bij een jong ambitieus bedrijf!