Stage iOS Developer

Ben jij iOS-fan en wil jij high-tech, native iOS-apps bouwen? Wil jij elke dag nieuwe dingen leren onder begeleiding van professionals en echt goed worden in je vak? Denk jij vanuit de iOS-gebruiker en ben je enthousiast, gedreven en flexibel? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Stage Android Developer

Ben jij groot fan van Android en sta jij te popelen om jouw android code in de wereld te brengen? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen, wil je begeleid worden door ervaren developers en net als zij echt goed worden in je vak? Denk je vanuit de Android gebruiker en ben je enthousiast, gedreven en flexibel? Volg dan je stage bij Maxdoro!

Front-End Developer

Ben jij opzoek naar een uitdagende, maar vooral ook een leuke en leerzame stage als Front-End Developer? Wil jij elke dag nieuwe dingen leren en begeleid worden door professionals? Kom dan stage lopen bij Maxdoro.

Stage Software Engineering

Heb jij passie voor goede code en stroomt de ‘Drive to explore’ in jouw aderen? Wil jij nieuwe dingen leren op het gebied van Software Engineering en echt goed worden in dit vak? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

IoT - Tracking Things

Het Internet of Things (IoT) is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Alles en iedereen is tegenwoordig verbonden met het internet en deelt informatie met elkaar. Handig, bijvoorbeeld als we nuttige info willen delen met een applicatie of gebruiker. Daarover gaat deze stage opdracht.

Artificial Intelligence

Met de juiste voorspellingen en aanwijzingen worden repeterende taken gemakkelijker, veiliger en nog efficiënter om uit te voeren. Om die voorspellingen te kunnen doen wil Maxdoro verder gaan dan wat met datamining al kan worden bereikt. Wij zien toekomst in Machine Learning (ML) en Artificial Intelligence (AI) en het hiervan toepasbaar maken in onze eigen producten zoals Inspect4All en InSZicht.

Android Instant Apps

In de toekomst zullen wij nog een veel rijkere ervaring gaan krijgen van het internet dan dat we nu al hebben. Zonder moeite te doen krijg je toegang tot de mooiste en rijkste functionaliteiten met Instant Apps. Jij kan hier nu al een stap in maken en onderdeel gaan uitmaken van deze verrijking, door samen met Maxdoro te werken aan Instant Apps.

Test Automation

In een wereld waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan, moeten software-releases nog sneller op de markt worden gebracht. Om die snelle ‘time to market’ mogelijk te maken én de kwaliteit hoog te houden, worden steeds meer tests automatisch uitgevoerd.

OPEN.email+

Een applicatie binnen onze softwaresuite is OPEN.email. Dit stelt een gebruiker in staat om vanuit Microsoft Outlook een e-mail te beschrijven en te verwerken binnen informatiesystemen. De e-mails en bijlagen bevatten vaak veel informatie die de gebruiker zouden kunnen ondersteunen bij het beschrijven van de e-mail. Deze informatie willen we daarom graag gebruiken om e-mails eenvoudig te vewerken

OPEN.taken

Onze softwaresuite wordt door veel klanten gebruikt als ondersteuning van bedrijfsprocessen die gebaseerd zijn op documentstromen. Het samenwerken aan documente vindt plaat op basis van vaste of flexibel in te richten workflows. De applicatie OPEN.taken biedt de gebruiker deze mogelijkheden.