Software Engineer Afstuduurplek

Over CaseNine CaseNine behoort tot de top van Salesforce development. Salesforce is voor de meeste van onze klanten een CRM, maar het kan zoveel meer zijn. Wij gebruiken Salesforce vooral als ontwikkelplatform. CaseNine is een van de weinige bedrijven in Nederland die echt code schrijft. Drag en drop binnen Salesforce is makkelijk te leren, maar bij CaseNine gaan we een stap verder.

(afstudeer) Stage SE of BIM

Wij zijn Zig en wij ontwikkelen software voor de vastgoedbranche (woningcorporaties, studentenhuisvesters en commercieel vastgoed). Wij helpen organisaties om dichter bij hun klanten te komen met slimme processen, innovatieve technologieën en data.

Stagiair met passie voor nieuwe technologie!

Heb jij affiniteit met nieuwe technologie? Dan past deze stage zeker bij jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die bestaande en nieuwe technieken wil onderzoeken. En zodra er meer potentie in een techniek zit, deze wellicht toe te passen!

Stage Software Development

Vind jij het leuk om een applicatie te bouwen? Heb jij affiniteit met nieuwe technologie? Dan past deze stage zeker bij jou! 

 

Wie wij zijn? 

S+ GROUP is het innovatieve zusterbedrijf van SUMMAVIEW en ontwikkelt vindingrijke business concepten voor bedrijven met behulp van nieuwe technologie. S+ GROUP bedenkt én ontwerpt software nieuwe technologie die SUMMAVIEW binnen organisaties toepast. De missie van S+ is om nieuwe technologie bereikbaar te maken voor elke organisatie.  

 

Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (ongeveer 5 minuten met de bus vanaf Centraal Station). Je maakt als stagiair deel uit van een jong team met passie! Fun is een belangrijk streven voor ons, daarom kan je tijdens je werkdag lekker een potje poolen met je collega's. 

 

Functieomschrijving: 

Je gaat meehelpen aan een innovatieve oplossing voor fysiotherapeuten met behulp van Machine en Deep Learning. Naast het doen van onderzoek, ondersteun je onze developers bij het ontwikkelen van de front- en backend-applicatie. Het doel van dit project is om een zogenoemde Proof of Concept-applicatie te bouwen, waarmee S+ GROUP kan bepalen in hoeverre het technisch haalbaar is om een waardevolle oplossing voor fysiotherapeuten te kunnen maken. 

 

We geven je graag meer informatie bij een eventueel gesprek! 

 

Vereisten: 

  • Je bent een HBO/WO student  
  • Je bent communicatief vaardig  
  • Je vindt het leuk om dingen te onderzoeken 
  • Je hebt een passie voor nieuwe technologie 
  • Je bent bekend met Python 
  • Je kan goed zelfstandig werken