Afstudeerstage: POC innovatieteam (eLabgids)

Elk laboratorium in Nederland, of het nu bij een ziekenhuis hoort of particulier gerund wordt, test het ontvangen materiaal en geeft een uitslag terug. Die uitslag wordt vergeleken met de referentiewaarden van gezonde personen. Deze referentiewaarden verschillen iets per laboratorium en daarom moeten deze gepubliceerd worden. Hiervoor wordt de eLabgids applicatie gebruikt.

Afstudeerstage: Android Developer video-inspecties

Met onze eigen app Incontrol worden wekelijks honderden inspecties uitgevoerd van kleinere opleveringen van (huur)huizen tot complete bedrijfspanden en flatgebouwen. Voor al deze inspecties moet veel informatie worden ingevoerd in formulieren met daarbij vaak ook beeldmateriaal om te verduidelijken van de situatie of als bewijslast.

Afstudeerstage: iOS Developer video-inspecties

Heb jij passie voor goede code? Wil jij elke nieuwe dingen leren, kennis opdoen van de meest gebruikte en ook nieuwste technologieën op het gebied van Software Engineering en echt goed worden in dit vak? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Afstudeerstage: Cloud programmeur

Schoenmaker blijf bij je leest. Deze uitdrukking is je misschien wel bekend. Met Incontrol hebben wij namelijk het meest geschikte platform in handen om alle soorten (papieren) formulieren digitaal te verwerken. Andere diensten zijn weer heel goed in de financiële administratie, planningen beheren of klant/assetsinformatie op te slaan. Samen vormen ze een compleet werkproces.

Software Engineer Afstuduurplek

Over CaseNine CaseNine behoort tot de top van Salesforce development. Salesforce is voor de meeste van onze klanten een CRM, maar het kan zoveel meer zijn. Wij gebruiken Salesforce vooral als ontwikkelplatform. CaseNine is een van de weinige bedrijven in Nederland die echt code schrijft. Drag en drop binnen Salesforce is makkelijk te leren, maar bij CaseNine gaan we een stap verder.

(afstudeer) Stage SE of BIM

Wij zijn Zig en wij ontwikkelen software voor de vastgoedbranche (woningcorporaties, studentenhuisvesters en commercieel vastgoed). Wij helpen organisaties om dichter bij hun klanten te komen met slimme processen, innovatieve technologieën en data.

Stagiair met passie voor nieuwe technologie!

Heb jij affiniteit met nieuwe technologie? Dan past deze stage zeker bij jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die bestaande en nieuwe technieken wil onderzoeken. En zodra er meer potentie in een techniek zit, deze wellicht toe te passen!