Afstudeerstage Blockchain

Ben jij een IT student en volg jij een studie zoals HBO ICT, (Technische) Informatica, Software Engineering etc. en ben je geïnteresseerd in werken met nieuwe technologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Afstudeerstage Cyber Security

Ben jij een IT student en volg jij een studie HBO ICT met als specialisatie System & Network Engineering, Security Informatica of Software Engineering en ben je geïnteresseerd in een afstudeerstage waarbij je werkt met de nieuwste technologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voetbal Back-end Developer bij MatchWornShirt.com (stage)

Ben jij een creatieve back-end developer in de dop die zijn carrière een kickstart wil geven én ben je gek op voetbal? Lees dan verder!

Stageopdracht rondom beveiliging en privacy bij KinderRijk

Ben jij een IT student en volg jij een studie zoals HBO ICT, (Technische) Informatica, Software Engineering etc. en ben je geïnteresseerd in werken met beveiliging en privacy? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Creatieve ICTer die durft

illi Engineering is een bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt voor zorglocaties waar mensen met dementie wonen. Momenteel zijn wij snel groeiend in de markt en draaien met onze producten in meer dan 300 zorgcentra door heel Nederland.

Ben jij een slimme ICT’er met een bedrijfskundige blik?

Ben jij een slimme ICT’er met een bedrijfskundige blik? Bouw je graag mee aan innovatieve software én wil je leren hoe jij met low-code software de ambities van een familiebedrijf in interieurdesign verder helpt?

ICT werkstage in Amstelveen voor de toekomst van voetbal

Bij JOGO houden we van voetbal en technologie. Dus waarom zou je ze niet mengen? Door data science, Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) te integreren in de ontwikkeling van jongeren, wordt ons favoriete spel nog beter. JOGO maakt het ontdekken en optimaliseren van de beste talenten een eenvoudig doel.