Creatieve ICTer die durft

Ken jij iemand met dementie? Of wil jij iets goed doen voor de maatschappij? Kom dan stagelopen bij illi Engineering! Wij zijn een technisch bedrijf dat interactieve producten maakt voor mensen met dementie.

Stage Top-3 Greentech Indoor bedrijf

CannNext BV begeleidt momenteel internationale Green-Tech projecten. Hierin worden gewassen indoor zonder daglicht gekweekt met high-tech technologie. Een industrie waar visionairs als Elon Musk in investeren. De teelt en onderzoeksfaciliteit behoren tot de beste van Europa.

2D Game Artist | Stage | Internship

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van games en ben je supercreatief? Wil je meewerken aan innovatieve projecten en vind je het leuk als mensen ook nog eens iets kunnen leren van jouw ontwerpen? En doe jij een opleiding in de richting van Game Art of iets soortgelijks? Lees dan snel verder!

Game Developer | Stage | Internship

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van games en zoek je een superleuke uitdaging? Wil je meewerken aan innovatieve projecten en vind je het leuk als mensen ook nog eens iets kunnen leren van jouw games? En doe jij een opleiding in de richting van Game Development of iets soortgelijks? Lees dan snel verder!

Applicatie en Game Tester | Stage | Internship

Heb jij een passie voor apps en games en zoek je een superleuke en leerzame stage? Wil je meewerken aan innovatieve projecten en vind je het leuk om de ontwikkeling van apps van heel dichtbij te maken? Lees dan snel verder!

Graph theory for web robots and research

Please do some research and advise us what path to take for our robot!!

Cognitive Platform Building for Employee Experience

We want to find out how people really feel without them telling us!!