Visualisatie - Cloud Control Center

Het Cloud Control Center is de monitoring oplossing voor InSpark om onze klant omgevingen 24/7 te bewaken. Dit is nu meer gericht op ticketing en registratie hiervan. Wij zoeken een afstudeerder die ons gaat helpen om meer visualisatie toe te voegen aan onze monitoring oplossing. Wij richten ons op zowel klanten als InSpark intern. Denk hierbij aan het inzetten van Azure Monitor Workbooks.

Life Cycle Management in Microsoft Azure

Life Cycle Management is een van de grootste uitdagingen van onze klanten. Vanuit InSpark willen we onze klanten hierbij helpen door de juiste mechanismes in place te hebben. Wij zoeken een student of afstudeerder die ons bij gaat helpen om de juiste mechanismes en processen te bouwen om Life Cycle Management toe te voegen aan onze dienstverlening.

Data Stagiair bij Decodata

Internship data specialist

Bouw jij mee aan apps en game development voor Rebel Cactus?

Ontwikkel jij een toffe buitenspeel game voor kids op de smartwatch? Denk aan het spel Hunted, Jachtseizoen, een uitdagende speurneuzentocht app of een gamification app waarin bv een bal met de smartwatch connect.

Stage front-end development bij Top-3 Agrotech bedrijf

CannNext BV begeleidt momenteel internationale Greentech projecten. Hierin worden gewassen indoor zonder daglicht gekweekt met hightech technologie. Een industrie waar visionairs als Elon Musk in investeren. De teelt en onderzoeksfaciliteit behoren tot de beste van Europa.

Stage top 3 indoor Greentech bedrijf

StipGo Management Consulting BV begeleidt momenteel internationale Green-Tech projecten. Hierin worden groenten indoor zonder daglicht gekweekt met high-tech technologie. Een industrie waar visionairs als Elon Musk in investeren.

Stage AD Opdracht

Ben jij een IT student en volg jij een studie zoals HBO ICT richting Software Development of Software Engineering en ben je geïnteresseerd in werken met de nieuwste technologieën in een hightech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage Cloud Opdracht

Ben jij een IT student en volg jij een studie richting ICT & Infrastructure en/of Network & Security Engineering en ben je geïnteresseerd in werken met de nieuwste technologieën in een hightech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Backend development intern at MatchWornShirt.com (football)

Are you a student in your final year of a Computer Science degree looking to kickstart your career and is looking for an internship? Would you like to work on a global high-performance fan-engagement platform that delivers the best possible experience to our customers? Then we have the perfect opportunity for you!

Afstudeerstage Blockchain

Ben jij een IT student en volg jij een studie zoals HBO ICT, (Technische) Informatica, Software Engineering etc. en ben je geïnteresseerd in werken met nieuwe technologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!