3D Game Artist | Stage | Internship

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van games en ben je supercreatief? Wil je meewerken aan innovatieve projecten en vind je het leuk als mensen ook nog eens iets kunnen leren van jouw ontwerpen? En doe jij een opleiding in de richting van Game Art of iets soortgelijks? Lees dan snel verder!

Creatieve ICTer die durft

illi Engineering is een bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt voor zorglocaties waar mensen met dementie wonen. Momenteel zijn wij snel groeiend in de markt en draaien met onze producten in meer dan 300 zorgcentra door heel Nederland.

Meet & Greet met een Junior Cloud Engineer

Meet & Greet met een Junior Cloud Engineer bij Atos Ben of ken jij de cloud enthousiast of heb jij een passie voor cloud (AWS, google en/of Microsoft Azure)? Kom dan kennismaken met een Cloud Engineer bij Atos en de onderwerpen waar wij ons elke dag mee bezig houden. We vertellen je graag met welke uitdagende projecten we bezig zijn en leren jou graag kennen als toekomstige collega!

Stage SAP-BIM

Ben jij een IT student en volg jij een studie richting Business IT & Management (BIM) en ben je geïnteresseerd in werken met de nieuwste technologieën in een hightech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw stage bij @Atos
Bij Atos stagelopen betekent dat je onder goede begeleiding onderdeel uitmaakt van een gezellig team in ons Technology Lab in Amstelveen, Groningen of Eindhoven.

 

Elke student krijgt twee dedicated begeleiders; één technisch begeleider die jou kan helpen bij de technisch inhoudelijke aspecten van je stage en één product owner; je coach die je helpt en zal faciliteren waar nodig om het beste uit je stageperiode bij Atos te halen. Daarnaast draai je mee in het studenten scrumteam.


We bieden je ook de mogelijkheid om relevante trainingen en cursussen te volgen binnen de Atos Academy die bijdragen aan een stevig fundament voor je project. Tot slot hebben we binnen het Technology Lab altijd interessante nevenactiviteiten zoals Game nights, Hackatons, Dare2Share sessies, Young Atos en verschillende socials om het bedrijf en je collega’s te leren kennen!


Wat voor stage?
 Atos is een pionier op het gebied van SAP-Cloud platform initiatieven. Het SAP-team adviseert en implementeert SAP-oplossingen voor toonaangevende klanten in Nederland en daarbuiten. Een van de belangrijkste onderdelen is het SAP Business Technology platform. Steeds meer organisaties willen hier gebruik van maken omdat het de integratie tussen de business applicaties vergemakkelijkt en nog meer mogelijkheden biedt. 

SAP brengt ieder jaar gave, innovatieve technologieën uit. Van een aantal van deze technologieën weten wij niet precies wat ze doen en waarvoor ze ingezet kunnen worden. Daarnaast is de documentatie zeer beperkt en weten we ook niet altijd hoe het werkt en wat de business case is.

Wij zoeken een afstudeerder die een voor ons nog onbekende technologie oppakt en deze samen met ons gaat uitwerken. Je krijgt hiervoor toegang tot de een Sandbox omgeving om deze technologie te installeren. Aan het eind van jouw stage lever je een gedocumenteerd verslag op hoe je het product werkend hebt gekregen en kun je een demo presenteren aan de Global Atos SAP community.

 

Een baan bij Atos na je afstuderen?
Dat is natuurlijk altijd mogelijk. We hebben immers al nauw met elkaar samengewerkt. Jij hebt laten zien dat je een professional bent en wij hebben je laten kennismaken met de cultuur van Atos! Als het aan beide kanten bevalt kun je bijvoorbeeld instromen in diverse foundation programma’s.

 

Wie ben jij?

 

  • Je bent bezig met jouw bachelor (derdejaars HBO/ WO) of master, in de richting van Business IT & Management (BIM);
  • Je bent op zoek naar een gave meewerk- of afstudeerstage;
  • Kennis en/of ervaring van Scrum en Agile;
  • Iemand die een bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van IT-omgevingen.

 

En je bent

 

·        Analytisch sterk;

·        Communicatief vaardig;

·        Resultaatgericht.

 

 


Wat wij jou te bieden hebben

  • Een prima stagevergoeding;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Uitdagende afstudeeropdracht;
  • Goede begeleiding;
  • Gepassioneerde collega’s;
  • Mogelijkheid om je netwerk binnen Atos uit te breiden en wellicht na je studie te benutten!

 

Waar wacht je op? Join us!
Wil je meer weten over deze interessante stage bij Atos? Solliciteer snel!

 

Over Atos
Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.

 

Atos zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt Atos op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd.

 

 

 

Bouw jij mee aan apps en game development voor Rebel Cactus?

Ontwikkel jij een toffe buitenspeel game voor kids op de smartwatch? Denk aan het spel Hunted, Jachtseizoen, een uitdagende speurneuzentocht app of een gamification app waarin bv een bal met de smartwatch connect.

Visualisatie - Cloud Control Center

Het Cloud Control Center is de monitoring oplossing voor InSpark om onze klant omgevingen 24/7 te bewaken. Dit is nu meer gericht op ticketing en registratie hiervan. Wij zoeken een afstudeerder die ons gaat helpen om meer visualisatie toe te voegen aan onze monitoring oplossing. Wij richten ons op zowel klanten als InSpark intern. Denk hierbij aan het inzetten van Azure Monitor Workbooks.

Life Cycle Management in Microsoft Azure

Life Cycle Management is een van de grootste uitdagingen van onze klanten. Vanuit InSpark willen we onze klanten hierbij helpen door de juiste mechanismes in place te hebben. Wij zoeken een student of afstudeerder die ons bij gaat helpen om de juiste mechanismes en processen te bouwen om Life Cycle Management toe te voegen aan onze dienstverlening.

Stage front-end development bij Top-3 Agrotech bedrijf

CannNext BV begeleidt momenteel internationale Greentech projecten. Hierin worden gewassen indoor zonder daglicht gekweekt met hightech technologie. Een industrie waar visionairs als Elon Musk in investeren. De teelt en onderzoeksfaciliteit behoren tot de beste van Europa.

Stage top 3 indoor Greentech bedrijf

StipGo Management Consulting BV begeleidt momenteel internationale Green-Tech projecten. Hierin worden groenten indoor zonder daglicht gekweekt met high-tech technologie. Een industrie waar visionairs als Elon Musk in investeren.