INTERNSHIP BUSINESS ANALYST (European Sales Department)

Apollo Tyres is a dynamic and fast growing India tyre manufacturing company with a global footprint. Apollo Tyres Ltd. came into inception in 1972 and has since been a trusted name in the business of manufacture and sale of tyres. With our corporate headquarters in Gurgaon, India, we cater to over a 100 countries across the globe.

Afstudeeropdracht

Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 100 vakmensen in Nederland zijn wij een toonaangevende applicatieontwikkelaar op het Microsoft Azure platform. Wij ontwikkelden als eerste Nederlandse partner applicaties in deze technologie.

Massarius Publisher Trading Desk

Ben jij op zoek naar een stage waar je mooie projecten kan uitwerken voor bekende apps en websites en ideeën mag uitdragen binnen een snelgroeiende organisatie in hartje Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Web developer

We zoeken een 3e/4e jaars student die als developer aan de slag gaat, die nette, werkende code kan schrijven en ervaring heeft met PHP en een andere taal. Bij Van Ons maak je deel uit van een hecht jong team dat zich elke dag inzet om de beste websites en apps te maken. We zijn gevestigd in hartje Amsterdam en gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress sites en shops.

User experience

User Experience Design in an environment with expert users taking split-second decisions, and complex, real-time data-flows.

Uitdagende afstudeerstage voor een Applicatiebeheerder!

Ben jij dat organisatietalent met goede automatisering skills die wij zoeken? Tijdens deze afstudeerstage als Applicatiebeheerder zorg jij ervoor dat jouw collega’s van o.a. de afdeling sales, logistiek, events, opbouw en administratie hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.

Meehelpen aan uitdagende websites en webapplicaties

Sky Spiral Concepts heeft als missie het stimuleren van creativiteit in onze klanten, in ons netwerk en in onszelf. Wij spelen graag met frisse nieuwe ideeën en ontwikkelen nieuwe concepten. Wanneer deze tot leven komen worden wij blij. Wij helpen onze klanten met het realiseren van hun online ambities: het vinden van klanten, efficiënter werken en het genereren van meer omzet.

(Afstudeer) Stageopdracht Projectmanager Planningssysteem

De knelpunten en verbeterpunten in een nieuw planningssysteem moeten worden onderzocht. Jij bent het spil tussen de leverancier van het systeem en onze medewerkers! Gaat de nieuwe werkwijze ons voordelen bieden en hoe ga je dit nieuwe systeem dan implementeren in de organisatie?

Werkstage technisch game ontwikkelaar

Mindgame maakt serieus werk van spellen. Vanuit ons kantoor in Amsterdam bedenken en maken we sinds 2004 de meest uiteenlopende inhoudelijke spelconcepten onder de noemers ‘serious games’ en ‘gamification’. Onze games activeren en inspireren mensen zodat werknemers binnen organisaties al gamend leren. Onze kracht ligt in het bij elkaar brengen van content, design, interactie en techniek.

Monitoringsysteem opzetten voor betaalprovider

Wil jij de fintech wereld van binnenuit leren kennen? Wij bieden jou te kans af te studeren op een zelf gemaakte monitoringsysteem.