WebComponents developer

BrainCreators is a leading AI company in Amsterdam. Join us and help build our Enterprise AI platform (brainmatter.io) in a cool work environment with very experienced colleagues.

Procesoptimalisatie voor groeiend internationaal bedrijf

Xion Protectie Gear is een klein Nederlands bedrijf met roots in de stunt wereld dat wereldwijd naam aan het maken is met haar protectie-kleding voor stunt professionals, sport atleten en politie- en defensie eenheden. Ben jij de ondernemende hbo student Business IT Management met interesse in bedrijfsprocessen die ons bedrijf helpt klaar te stomen voor deze groei? Reageer dan vandaag nog.

Word jij onze nieuwe Android Developer stagiair?

Wil jij je Android skills verbeteren en meewerk stage lopen in ons Android team? Per september hebben wij weer een plek vrij voor een talentvolle nieuwe Android developer stagiair.

Word jij onze nieuwe Stagiair iOS developer?

Wil jij je iOS-skills verbeteren en meewerk stage lopen bij de beste Mobile Agency? Per september hebben wij weer een plek vrij voor een talentvolle iOS stagiair.

Word jij onze nieuwe Backend Developer Stagiair?

Wil je jouw backend skills verder ontwikkelen en zorgen dat data geschikt is voor de apps die wij maken? Per september hebben wij weer een plekje vrij voor een talentvolle stagiair in ons backend team.

Afstudeerstage software ontwikkeling (Android/ Backend/ iOS)

Ben jij een talentvolle en enthousiaste student in (mobile) development en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wil je werken voor de beste mobile app agency en onderdeel uitmaken van ons internationaal top team? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres.

Software Tester Mobiel

Wil jij al onze apps aan een kritische test onderwerpen en zorgdragen voor de kwaliteit? Per september hebben wij weer een plek vrij voor een nieuwe stagiair in ons Quality team.

Web developer

Bold Commerce, een gespecialiseerde Magento implementatiepartner uit Amsterdam. We bouwen en onderhouden ‘cut-to-the-bone’ webwinkels op basis van het open source platform Magento. Je kunt bij ons terecht voor diverse disciplines, bijvoorbeeld met een focus op backend (PHP, MVC, veel design patterns) of frontend (LESS/SASS/CSS, HTML5, Bootstrap, Javascript).

Bouw mee aan games en applicaties bij ING Tech R&D

Help jij mee de next generation bank te ontwikkelen?

E-commerce - product recommendations with machine learning

Voor webshops is het aanraden van gerelateerde producten en het doen van persoonlijke aanbiedingen heel belangrijk. Tot nu toe worden dit soort promoties vaak handmatig ingericht, terwijl algoritmes dit sneller maar waarschijnlijk ook beter kunnen. Je gaat onderzoek doen naar de verschillende methodes om machine learning toe te passen en brengt advies uit welke het meest geschikt is voor ons.