Virtual Reality Stage voor gamedevelopment in de zorg

Zoek jij een Virtual Reality stage, waarbij je werkt in een enthousiast team met andere Game Development studenten aan de nieuwe generatie applied games? Bij 2SQRS bieden wij jou de mogelijkheid om met Virtual Reality te werken aan het redesignen van bestaande zorg-games.

Stage - Developer

Rij jij ook met ons mee te toekomst in!? Wil je meegroeien in één van de leukste scale-ups van Nederland in een team met leuke gemotiveerde collega’s? Lees dan vooral door!

(Afstudeer)stages System & Network Engineering bij Operations

Volg je een HBO-studie System and Network Engineering (SNE), Software Engineering (SE) of Technische Informatica (TI), en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het gebied van IT/systeembeheer? Ben je altijd bezig met techniek en een kei in het bedenken van innovatieve oplossingen? Voor onze afdeling Operations zijn wij op zoek naar enthousiaste, toegewijde stagiair(e)s.

Word jij onze nieuwe Android Developer stagiair?

Wil jij je Android skills verbeteren en meewerk stage lopen bij ons Android-team? Per september hebben wij weer een plek vrij voor een talentvolle nieuwe Android Developer stagiair.

Word jij onze nieuwe Stagiair iOS Developer?

Wil jij je iOS-skills verbeteren en meewerk stage lopen bij ons iOS team? Per september hebben wij weer een plekje vrij voor een talentvolle nieuwe iOS stagiair!

Word jij onze nieuwe Backend Developer Stagiair?

Wil je jouw Backend skills verder ontwikkelen en zorgen dat data geschikt is voor de apps die wij maken? Per september hebben wij weer een plekje vrij voor een talentvolle stagiair in ons Backend team.

Afstudeerstage software ontwikkeling Android/ Back-end/ iOS

Ben jij een talentvolle en enthousiaste student in (mobile) software development en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage in september? Wil je werken voor de beste mobile app agency en onderdeel uitmaken van ons internationaal top team? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres!

(Afstudeer)stages Software Engineering

Doe jij een Bachelor of Master op het gebied van Software Engineering of Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Zijn softwaresystemen, databases en het schrijven van code helemaal aan jou besteed? Voor onze afdeling Software Engineering zijn wij doorlopend op zoek naar ambitieuze, enthousiaste stagiair(e)s.

Software Tester Mobiel

Wil jij al onze apps aan een kritische test onderwerpen en zorgdragen voor de kwaliteit van onze producten? Per september hebben wij weer een plek vrij voor een nieuwe stagiair in ons Quality team.

Stage front-end developer

Lijkt het je leuk om als stagiair(e) uitgedaagd te worden met een technische opdracht en wil je naast het werken aan je stageopdracht ook een bijdrage leveren aan echte klantopdrachten? Wil je leren hoe je in een team échte uitdagingen oplost en meewerkt aan grote, bekende websites als Jinek, Monumenten.nl en EYE Film? Wij bieden je graag deze kans!