Backend Developer innovatieve CRM en Social netwerk website

Het team van Ravonet bestaat uit gretige, innovatieve en jonge mensen die allemaal het samen gevoel hebben om mooie innovatieve diensten aan te bieden. Kortom, een unieke club om voor te werken met zeer gave backend applicaties in volledig eigen beheer.

Frontend Developer innovatieve CRM en Social netwerk website

Jij bent helemaal wild van websites, applicaties en hebt oog om het web nog mooier te maken met jouw websites of applicaties. Jij bent gedreven om te leren en jou kennis in de praktijk te verruimen. Je zoekt een hip, modern, jong, innovatief en zeer groeiend bedrijf om je stage in te vullen? En als op klap op de vuurpijl ben jij een ondernemend type! Dan is de eerste stap van jouw toekomst.

Unity3D C# Developer

Waar: Amsterdam
Opleidingsniveau: HBO/WO
Uren per week: 32 – 40

 

Achtergrond:
Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Centrum (NLR) is de kennisonderneming op het gebied van lucht- en ruimtevaart in Nederland. Wij ondersteunen de Nederlandse overheid en industrie met kennis en innovatie op deze twee spannende en dynamische  gebieden.

De afdeling Training, Simulatie en Operator Performance binnen het NLR werkt aan diverse toepassingen binnen het domein van serious gaming, augmented reality (Microsoft HoloLens) en virtual reality (HTC Vive, Oculus Rift).  Binnen deze stage zal je dan ook aan de slag gaan met het ontwikkelen van applicaties die toepassing hebben op deze drie groeiende markten.

 

Wij zoeken:

•         een student op universitair of HBO niveau met

•         een flexibele meedenkende instelling,

•         teamgeest en goede communicatieve vaardigheden en

•         aantoonbare ervaring met Unity3D C♯.

 

Wij bieden:
•         aantrekkelijke stage-voorwaarden en ontwikkelmogelijkheden,

•         een uitdagende stageplaats in een hightech werkomgeving,

•         een werkterrein met veel marktpotentie, zowel nationaal als internationaal en

•         een aantrekkelijke vergoeding (€350+).

 

AFSTUDEERONDERZOEK BIJ HET HVA CENTRE FOR MARKET INSIGHTS

Big data en data analytics zijn niet meer weg te denken vandaag de dag en deze opdracht bied je de kans om waardevolle tools te leren kennen. Een student met een analytische instelling en belangstelling voor programmeren en databases heeft de voorkeur voor deze opdracht. Leren werken op de Raspberry Pi behoort tot de mogelijkheden.

Stage marketing intelligence

Ben jij een ambitieuze student in het 3e of 4e jaar van je opleiding gericht op business/marketing intelligence/data-analyse? Ben je geïnteresseerd in People Data? En zoek jij een stage waarin je wordt uitgedaagd om een berg data om te zetten naar waardevolle inzichten binnen een dynamische omgeving en een hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage privacy, quality & security

Ben je nauwkeurig, geïnteresseerd in privacy & security? Heb je affiniteit met ICT, data en analytics? Dan is deze stage iets voor jou!

Word jij onze nieuwe Stagiair iOS Developer?

Wil jij je iOS-skills verbeteren en meewerk stage lopen bij de beste Mobile Agency? Per september hebben wij weer een plek vrij voor een talentvolle iOS stagiair.

Software Development Internship CS DIGITAL MEDIA 2019

Company Profile CS Digital Media is an innovative and fast-growing media technology company focused on Digital Out of Home. Our business activities are focused on increasing our position in the out of home market and developing innovative technology based on programmatic principles. Within the Out of Home market we are active in the public transport and retail environments.

Afstudeerstage Android

Ben jij een talentvolle en enthousiaste student in (mobile) development en ben je op zoek naar een uitdagende Android afstudeerstage? Wil je werken voor de beste mobile app agency en onderdeel uitmaken van ons internationaal top team? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres.

Full stack web developer for an enterprise application

Exciting internship in the center of Amsterdam. Intra Pricing Solutions is looking for an ambitious PHP developer who would like to help us bring our innovative web application to the next level. We use techniques such as: PHP over the Codeigniter framework, MySQL, jQuery, CSS & LESS, XML, json, Linux, Burp, etc.