Meewerkstagiair IT Debiteurenmanagement

Agile, dé manier om te werken voor innovatieve en efficiënte IT-afdelingen! Dit vinden wij belangrijk en daarom zijn wij bezig met de structurele onderbouwing van ons Scrum Framework. Daarom zoeken wij voor ons team een enthousiaste stagiair om in PowerBI een dashboard te gaan ontwikkelen om op een efficiënte en creatieve manier de belangrijkste metrics te presenteren. Hiermee zal je bijdragen aan

Afstudeerstagiair IT Operations

Terug naar het begin van IT waarbij gepassioneerde IT’ers op vrijwillige basis bouwen aan oplossingen voor vandaag en morgen. Iedereen mag bij de bron, iedereen kan bijdragen en gebruik maken van de applicatie of oplossing. We hebben het natuurlijk over: Open Source. De innovaties vanuit open source zijn eindeloos, van het internet tot Wikipedia. Ook binnen Achmea werken wij met open source.

Meewerkstagiair IT Infra Delivery

Online werkomgevingen zijn de toekomst. Dat weten we bij Achmea al langer en dit is natuurlijk de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Hierdoor moet werken vanuit huis ook efficiënt én veilig zijn. Denk aan telewerken met stabiele en beveiligde netwerkverbinding om ook vanuit huis elke dag lekker en effectief te kunnen werken. Dat is iets waar jij je steentje aan kan gaan bijdragen!

Meewerkstagiair Data Engineering & Reporting

Wil jij bijdragen aan de verbetering van masterdata management en de datakwaliteit van Centraal Beheer? En vind jij het een uitdaging om van verschillende werkwijzen één generieke manier van werken te maken.

Meewerkstagiair IT Sharepoint

Tijdens je stage mee helpen ontwerpen en bouwen van een nieuwe SharePoint omgeving wat door alle medewerkers van Achmea (14.000+!) gebruikt gaat worden, hoe gaaf is dat?

Afstudeerstagiair IT Infra Architectuur

Wil jij meer ervaring opdoen met IT infra architectuur en weet jij veel van werken vanuit een cloudprovider? Bij Achmea Strategie en Transformatie zoeken we een afstudeerstagiair om ons team verder te versterken! Voor deze gave afstudeerstage hebben we twee mogelijke opdrachten, we kijken graag samen wat er het beste bij je past!

Meewerkstagiair Customer Insights

Word jij enthousiast van het werken met data en lijkt het jou leuk meer te leren over de digitalisering van een verzekeraar? Dan is dit een leuke stage voor jou!