Afstudeerstage Ontwikkeling AI Enablement Service

Ons team is toegewijd aan het ontwikkelen en implementeren van apps specifiek voor de ecosystemen van Atlassian en monday.com. Onze cheesy tagline is: Apps that fill gaps. We richten ons op het aanvullen van ontbrekende functionaliteiten in producten als Jira, Confluence en monday.com.

Afstudeerstage AI Assisted Development

Zeg nou zelf, software maken is soms best complex, maar sommige taken zijn heel repetitief. Kan Artificial Intelligence (AI) deze taken niet gewoon uitvoeren? Dat maakt het werk van Software Engineers makkelijker én efficiënter. Op die manier kunnen zij zich concentreren op de kwaliteit van de software en daardoor mooie oplossingen voor de klant maken. Klinkt goed toch?!

Afstudeerstage Kubernetes

Ben jij klaar om jouw passie voor het werken met gloednieuwe technieken om te zetten in een nieuwe stap als afstudeerstagiair bij Avisi Cloud? Ons team ontwikkelt en beheert software voor het uitrollen van omgevingen op basis van Kubernetes (een container orchestration-platform).

Afstudeerstage Matchen van personen door middel van AI

Onze klant de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie)* heeft een grote database met gegevens en wil graag de juiste personen vinden aan de hand van een aantal zoekgegevens. Kan AI erbij helpen om dit proces verder te automatiseren? Aan jou de taak om dit verder te onderzoeken.

Afstudeerstage beheer van AI modellen

Heb jij interesse in Artificial Intelligence? Team Avisi Labs heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar diverse richtingen binnen AI. Hieruit zijn meerdere producten naar voren gekomen waarbinnen één of meerdere getrainde AI-modellen gebruikt worden. Deze modellen worden veelal in Python-code ingeladen en worden gebruikt voor de taken waarvoor ze getraind zijn, bijvoorbeeld het detecteren van