Meewerkstage Software Development team APPS

Als meewerkstagiair binnen het Avisi Apps team werk je samen met je team dat het verder ontwikkelen en verbeteren van de apps écht belangrijk vindt. Welke apps? Wij bouwen apps voor Atlassian producten, zodat klanten wereldwijd productiever en beter kunnen werken.

Meewerkstage Software Development team Ijssel

Ben jij op zoek naar een team waar je samen elke twee weken goede code oplevert waar elke dag duizenden gebruikers afhankelijk van zijn? Wil jij graag meewerken aan een project dat daadwerkelijk bijdraagt aan de maatschappij? Lees dan snel verder!

Afstudeerstage Automatisch onderhoud van testen bij wijzing

Code is altijd onderhevig aan wijzigingen. Eventuele bijbehorende testen dienen dan ook te wijzigen. Vaak vereisen de gekoppelde testen een kleine wijziging om weer up-to-date te zijn met de code. Het zou mooi zijn als men een buttontekst wijzigt, de testen ook automatisch gecorrigeerd worden. Het doel is om dit toepasbaar te maken op een brede reeks aan testsoorten voor zowel front- als back-end

Afstudeerstage: Secure End User Authentication with OAuth 2.

Ben je geïnteresseerd in security en behendig met user authenticatie? Bij het Avisi Apps team maken wij Atlassian Apps met behulp van Clojure die gebruik maken van OAuth voor de authenticatie naar Atlassian toe. Lijkt het je interessant om tijdens je afstuderen een gave toevoeging te maken aan onze apps met een functionele programmeertaal?

Meewerkstage Software Development team Nederrijn

Je vindt het gaaf om mee te bouwen aan een nieuw project waarbij je gebruik maakt van moderne technieken. Je draagt bij aan het digitaliseren van notariële processen die momenteel nog analoog verlopen. Ook vind je het belangrijk om mooie software te maken die goed werkt. Onderwerpen die onder andere voorbij komen tijdens deze stage zijn het digitaal tekenen van een akte en Europese identificatie.

Meewerkstage Software Development team NID

Hoe tof is het om mee te werken aan een project dat daadwerkelijk bijdraagt aan de maatschappij en waar dagelijks duizenden gebruikers van afhankelijk zijn? Als meewerkstagiair bij Team Notaris ID, duik je in de wereld van het notariaat! Notarissen zijn de stille kracht achter veel belangrijke zaken, denk bijvoorbeeld aan huwelijken, hypotheken en testamenten..

Meewerkstage Software Development team NXP

Tegenwoordig zitten er overal chips in. Van zelfrijdende auto's tot aan high-tech fabrieken en van smart home apparaten tot aan jouw mobiele telefoon. Zonder chips werken ze gewoon niet! Tijdens deze meewerkstage kom je in het team dat werkt voor NXP, een fabrikant die zulke chips produceert. Als volwaardig Software Engineer bouw jij mee aan de verbetering van de kwaliteit van het beheersysteem.

Meewerkstage Software Development team APS

Zoek jij een uitdagende stage waar je mag meewerken in het Consultancy team van Avisi én mag werken met de producten Confluence en Jira?! Het Consultancy team heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het implementeren én optimaliseren van Atlassian tooling bij meer dan 100 klanten. Het team bestaat uit experts van verschillende disciplines, zoals DevOps, Agile, etc. Veel collega's om van te leren!

Meewerkstage Software Development team Tjonger

Wil jij meeschrijven aan mooie code waar duizenden gebruikers afhankelijk van zijn? Als meewerkstagiair bij team Tjonger duik je in de wereld van het notariaat! Samen met het team werk je aan het upgraden van een applicatie voor notarissen. Ook krijg je tijd om deel te nemen aan onze toffe Techdays en Show&Tells om kennis op te doen én ook om kennis te delen met je collega's!