Cisco Talent Program | ICT Afstudeerstage NTT

In dit programma krijg je de kans om je afstudeerstage te lopen bij belangrijke partners van Cisco. Wij werken samen met toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland. Naast het lopen van je afstudeerstage bij een van onze partners, doorloop je kosteloos een certificeringstraject van Cisco. Samen met je afstudeerbedrijf besluit jij welke certificaten dit worden!

Vacature HBO afstudeerstagiair(e) bij Suite Seven!

Zou deze uitspraak maar zo eens uit jouw mond kunnen komen? Dat is mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Suite Seven groeit namelijk als kool en wij hebben hard iemand nodig die ons een niveau hoger tilt. We steken veel tijd in je begeleiding, want we zijn zelf ook gebaat bij een goed eindresultaat.

'Suite Seven X Shopware'

' Suite Seven x Shopware ' Wel eens benieuwd naar wat anders? Hoor je er online ook wel eens wat over? Wij ook! Binnen deze opdracht, ga jij onderzoeken of Shopware een interessant toekomstige framework kan zijn voor Suite Seven.

AI/Data: Uitdagende opdracht voor aankomend Data Scientist!

Het inzetten van de juiste content op en juiste moment; daar draait het om bij het verleiden van nieuwe klanten. Eerder getoonde interesses, websitebezoeken, meerdere mailings en reacties daarop bevatten waardevolle informatie om de ‘next best actions’ te bepalen. Als aankomend Data Scientist begrijp jij als geen ander dat een betrouwbaar AI-Model kan helpen bij dit Lead Nurturing Proces.