Uitdagende en leerzame stage op het raakvlak van Business/IT

Uitdagende en leerzame stage op het raakvlak van Business en ICT

Business IT & Management - Stage 3e jaar

Vacature-omschrijving

~~Je uitdaging
Als jij je stageperiode niet ziet als een ‘verplicht nummer’ maar als een kans om veel te leren, als goede basis voor je CV, als een mogelijkheid carrière te vormen en je zoekt een opdracht op het raakvlak van business en ICT, dan is deze opdracht iets voor jou.

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en wil je graag werken in het technische hart van een organisatie? Ben je de student die op zoek is naar een uitdagende functie op het gebied van ICT? Dan ben jij de Stagiair die wij zoeken!

De afdeling Corporate Systems is binnen ISS Nederland het centrale punt waar alle systeem en ICT gerelateerde zaken binnekomen. Deze afdeling is kortgeleden opgericht en daardoor een leuke uitdagende omgeving om mee te bouwen op verschillende vlakken.

Voor de komende stageperiode hebben wij de volgende mogelijke opdrachten:
• Meeloop stage ICT
Tijdens je stageperiode leer je alle facetten van service- en delivery management en vorm je een goed beeld van een carrière in de ICT.

Mochten deze opdrachten niet perfect bij je passen, maar ben je wel de ambitieuze stagiair die wij zoeken dan vinden we samen vast een passende opdracht. Deze opdrachten kunnen zowel, als afstudeer opdracht of meeloopstage worden uitgevoerd.

Bij elke opdracht gaan we er vanuit dat een deel van je tijd aan onderzoek besteed wordt, maar dat je ook een deel daadwerkelijk meewerkt in het proces. Hierdoor voldoe je niet alleen aan de eisen gesteld aan de stage opdracht, maar vorm je ook een mooie basis voor je CV om je carrière (binnen of buiten ISS) een mooie start te geven.
 
Onze verwachting
• Je volgt een relevante HBO/WO opleiding
• Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden
• Je bent pragmatisch en hands-on
• Je bent ambitieus en leergierig

Herkenbaar
• Je bent ondernemend, flexibel en resultaatgericht genoeg om te werken in een snel veranderende organisatie
• Een scherp oog voor details en je kan goed het overzicht bewaren
• Proactief
• Analytisch vermogen
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in zowel de Nederlandse als de Engelse taal
• Affiniteit met bedrijfsprocessen
Bedrijfsomschrijving
Wil jij werken bij een van de grootste werkgevers van Nederland? Dat kan bij ISS Facility Services! Een wereldspeler met meer dan 530.000 medewerkers in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in De Meern.
ISS Facility Services is in 1901 in Kopenhagen opgericht en levert een groot aantal diensten op het gebied van cleaning services, catering services, support services, property services en facility management. Deze diensten bieden wij ook geïntegreerd aan: ISS Facility Services neemt haar opdrachtgevers zorg uit handen, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun core business.

ISS
• Een ondernemende werkcultuur
• Mogelijkheid tot ontwikkeling
• Doorgroeimogelijkheden
• Transparante organisatie
• Zelfstandigheid

Informatie & sollicitatie
Voor concrete inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Nurettin Bozkurt van de afdeling Corporate Systems.

Voor meer informatie over ISS, kijk op www.nl.issworld.com

Onze waarden zijn de basis voor alles wat wij doen.
Zij zijn gevormd door meer dan 100 jaar ISS geschiedenis.
Onze waarden zijn: eerlijkheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en kwaliteit.

Diversiteit
ISS Facility Services is ervan overtuigd dat diversiteit in personeelsbestand meer kwaliteit met zich meebrengt. Collega’s met verschillende achtergronden komen samen tot betere oplossingen. Daarom zijn we continu op zoek naar talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden. Denk daarbij aan geslacht, leeftijd, (culturele) afkomst, geloofsovertuiging, handicap, nationaliteit en seksuele geaardheid. ISS Facility Services: een aantrekkelijke werkgever voor iedereen.