PHP Intern

As a PHP intern at GamePoint, you will be coding for 250.000 unique players per day who use our gaming platform. Other than coding for the players, you are also responsible for smooth sailing behind the curtains; everything should be working as well as possible.

Stage @ Methylium

Opzoek naar een leuke en leerzame stage? Wil je meewerken in een volledige ontwikkelcyclus binnen een jong en ambitieus bedrijf? Ligt jouw passie bij software ontwikkeling binnen het Microsoft platform of lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met nieuwe technologie zoals de HoloLens en Xamarin? Kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Software development - notificaties van roosterwijzigingen

Als software developer werk je mee aan de ontwikkeling van ons notificatieplatform, waarmee studenten real-time inzicht krijgen in roosterwijzigingen en andere zaken die voor hen van belang zijn. Samen met ons team werk je de architectuur van dit platform verder uit en implementeer je delen van dit platform.

Software development - digital signage

Als software developer verbeter je onze bestaande oplossing om zaalbezetting van lokalen weer te geven. Je gaat op zoek naar de juiste hardware om betrouwbaar maar goedkoop het actuele en geplande gebruik van een leslokaal weer te geven en ontwikkelt zelf de software hierop. Hierbij maak je gebruik van een Raspberry Pi, iPad, mini-pc, of andere goed te embedden hardware.