(Afstudeer) Stage @ Methylium

Opzoek naar een leuke en leerzame stage? Wil je meewerken in een volledige ontwikkelcyclus binnen een jong en ambitieus bedrijf? Ligt jouw passie bij software ontwikkeling binnen het Microsoft platform of lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met nieuwe technologie zoals de HoloLens? Kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Stage @ Methylium

Opzoek naar een leuke en leerzame stage? Wil je meewerken in een volledige ontwikkelcyclus binnen een jong en ambitieus bedrijf? Ligt jouw passie bij software ontwikkeling binnen het Microsoft platform of lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met nieuwe technologieën? Kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

.NET Dev. Afstudeeropdracht bij snelgroeiende startup

Vraag jij je ook af hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen altijd voldoende energie heeft, elektrische auto’s niet stil komen te staan? Ben jij er ook van overtuigd dat zonne-energie de toekomst is en wil jij ook onderdeel zijn van “next generation energy’? Kom dan zeker eens langs voor een kop koffie!