OPTIMALISEREN INKOOP- EN BEHEER CLOUDDIENSTEN

TNO koopt IT-dienstverlening in bij externe partijen, waaronder Cloudproviders. In je afstudeeropdracht optimaliseer je voor TNO de werkwijzes voor het inkopen en beheersen van Clouddiensten, liefst gebaseerd op bestaande (theoretische) beheermodellen.

(Afstudeer) Stage @ Methylium

Opzoek naar een leuke en leerzame stage? Wil je meewerken in een volledige ontwikkelcyclus binnen een jong en ambitieus bedrijf? Ligt jouw passie bij software ontwikkeling binnen het Microsoft platform of lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met nieuwe technologie zoals de HoloLens? Kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Stapsgewijze navigatie voor zorgrobot Lea

Het doel van deze opdracht is om met behulp van een bestande API de gebruikers interface voor het stapsgewijze navigatie te ontwikkelen op Lea. De implementatie zal web-based zijn en moet worden geintergeed met de bestaande functionaliteiten van Lea.

Diamant formulieren systeem

Fenêtre ontwikkelt al bijna 15 jaar web-based oplossingen. Met ons Diamant Formulieren Systeem kunnen onze klanten zelf online formulieren maken en verwerken. Diamant bestaat uit een portal waar gebruikers via een drag&drop interface formulieren samenstellen en een device onafhankelijke frontend om de formulieren in te vullen. Diamant is gebaseerd op Microsoft.NET technologie

Uitbreiden Silicon Agile software platform

Het Silicon Agile software platform kan worden uitgebreid met een aantal onderdelen. Die verschillende van een uitbreiding van diverse innovatieve invoerelementen aan de front-end tot het verbeteren van de softwaregenerator en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten zoals ondersteuning van cloud oplossingen en gebruikersvriendelijke wizard schermen.

BI Azure Greenfieldproject

Ben je op zoek naar projecten waar je een eigen stempel op kan drukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf september hebben wij BI afstudeerplekken beschikbaar. Het is een Azure greenfield project waarbij datalake, IoThub, streaming analytics en bv Python een grote rol spelen.