Diamant formulieren systeem

Fenêtre ontwikkelt al bijna 15 jaar web-based oplossingen. Met ons Diamant Formulieren Systeem kunnen onze klanten zelf online formulieren maken en verwerken. Diamant bestaat uit een portal waar gebruikers via een drag&drop interface formulieren samenstellen en een device onafhankelijke frontend om de formulieren in te vullen. Diamant is gebaseerd op Microsoft.NET technologie

Uitbreiden Silicon Agile software platform

Het Silicon Agile software platform kan worden uitgebreid met een aantal onderdelen. Die verschillende van een uitbreiding van diverse innovatieve invoerelementen aan de front-end tot het verbeteren van de softwaregenerator en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten zoals ondersteuning van cloud oplossingen en gebruikersvriendelijke wizard schermen.

BI Azure Greenfieldproject

Ben je op zoek naar projecten waar je een eigen stempel op kan drukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf september hebben wij BI afstudeerplekken beschikbaar. Het is een Azure greenfield project waarbij datalake, IoThub, streaming analytics en bv Python een grote rol spelen.