Werkstage Health~Holland

Health~Holland biedt een uitdagende opdracht in een sector waarin datavraagstukken steeds prominenter worden, een plek in het gezellige Health~Holland-team (inclusief maandelijkse uitjes), een goede stage- en reiskostenvergoeding en toegang tot een breed netwerk van grote publieke en private spelers in de Life Sciences & Health.

(Afstudeer) Stage @ Methylium

Opzoek naar een leuke en leerzame stage? Wil je meewerken in een volledige ontwikkelcyclus binnen een jong en ambitieus bedrijf? Ligt jouw passie bij software ontwikkeling binnen het Microsoft platform of lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met nieuwe technologie zoals de HoloLens? Kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Database designer

We are looking for a bachelor student in Information Technology with an interest for software engineering / data engineering. You have analytical skills and practical operational skills. The English language is recommended. Resilience, drive and humour are important characteristics in our team.

ICT stage bij Rijksoverheid

Rijks I-Stage is er om I-studenten en organisaties van de Rijksoverheid met elkaar in contact te brengen. Wij zijn hét centrale loket voor I-studenten die een leerzame stageplek of onderzoeksopdracht zoeken binnen de Rijksoverheid: door bij 1 voordeur aan te kloppen krijg je toegang tot de tientallen organisaties die daar achter zitten.