Stage of Afstuderen bij Q42 in Den Haag of Amsterdam

(Afstudeer)stages zijn voor Q een manier om onze klanten een cadeautje te geven. Of onszelf natuurlijk. Want stage-opdrachten leveren vaak nieuwe inzichten en toffe productideeën op. Nu hebben we zelf wel een paar concrete opdrachten in petto voor je. Zie hieronder. Maar we zijn vooral ook retenieuwsgierig naar jouw eigen creativiteit. Dus geef vooral aan als je een véél beter plan hebt!

Werkstage Health~Holland

Health~Holland biedt een uitdagende opdracht in een sector waarin datavraagstukken steeds prominenter worden, een plek in het gezellige Health~Holland-team (inclusief maandelijkse uitjes), een goede stage- en reiskostenvergoeding en toegang tot een breed netwerk van grote publieke en private spelers in de Life Sciences & Health.

ICT stage bij Rijksoverheid

Rijks I-Stage is er om I-studenten en organisaties van de Rijksoverheid met elkaar in contact te brengen. Wij zijn hét centrale loket voor I-studenten die een leerzame stageplek of onderzoeksopdracht zoeken binnen de Rijksoverheid: door bij 1 voordeur aan te kloppen krijg je toegang tot de tientallen organisaties die daar achter zitten.