Meewerkstage state-of-the-art low-code ERP software

Ben jij een gedreven ICT’er met bedrijfskundige blik of een bedrijfskundige met gevoel voor ICT en wil je met state-of-the-art low-coding software werken? Met software die innovatieve bedrijven nog een extra boost kan geven? Welkom bij Spheeres Nederland?

Professionaliseren IT-Servicedesk

Basic-Fit heeft voor haar eigen medewerkers een IT-servicedesk. Nu de organisatie groeit en de druk op de servicedesk groter wordt, is er behoefte aan een professionaliseringsslag binnen de servicedesk.  Heb jij zin in een stage waar je écht iets aan hebt? Dan ben je bij Basic-Fit aan het juiste stage-adres!

Stagiair IT Software Developer

Yielder Group is op zoek naar een IT stagiair die per september 2022 het IT team komt versterken. Als stagiair ga je meedraaien met de IT-afdeling met als uitdagende opdracht om de infrastructuur van bestaande software in kaart te brengen. Ook krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen door deelsoftware te ontwikkelen voor ons platform.

GRC Solutions (Governance Risk Compliance) Intern

Are you a business and solution oriented student who can assist us in the development of Irdeto’s Governance-Risk-Compliance (GRC) solutions and processes in order to drive efficiency, compliance and collaboration? This is an opportunity to apply your knowledge and skills within an international workplace whilst undertaking a global, cross-functional project.