Duurzaam digitaal veranderen

Wil jij veel leren tijdens je meewerkstage of wil je afstuderen met een onderzoek dat echt gebruikt gaat worden door SWIS? Dan biedt SWIS de perfecte stageplaats voor jou vanaf februari 2022.

Meewerkstage Digital Team

Ben jij een gemotiveerde student met verregaande interesse in e-commerce en wil je kennis en ervaring opdoen in allerlei facetten die daarbij komen kijken (marketing, conversie optimalisatie, front-end development & usability research) en zie jij jezelf wel werkzaam zijn in de e-commerce en reisbranche binnen een aantal jaar? Dan hebben wij een leuke en leerzame stageplek voor jou.

Stagiair(e) webontwikkeling (hbo meeloopstage, 32-40 uur)

Wil jij écht wat leren over webontwikkeling, werken aan grote projecten en volledig meedraaien in een bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons gezellige en gemotiveerde team in Leiden hebben we nog een plek vrij voor een enthousiaste stagiair(e) webontwikkeling. Ben jij gemotiveerd en wil je in korte tijd veel leren? Solliciteer dan snel!

Blazor web app ter ondersteuning van satelliet ontwerp

Ontwerp en ontwikkelen van een Blazor web applicatie om een bestaande desktop/server applicatie uit te breiden. Deze applicatie, genaamd CDP4/COMET, is een open source applicatie die gebruikt wordt om compexe systemen zoals satellieten en schepen met een team van ingenieurs te ontwerpen.