BUILD-YOUR-OWN CTF ENVIRONMENT

Lijkt het jou mooi om zelf een CTF omgeving te ontwerpen en/of te bouwen? Heb je kennis van (netwerk)infrastructuren en heb je affiniteit met web-development? Help ons onze CTFs en trainingen te verbeteren!

ANDROID TRUSTKILLER

Lijkt het jou gaaf om een tool te bouwen om Android applicaties te hacken? Heb jij affiniteit met web development en kennis van Android? Help onze RedTeamers om ‘SSL pinning’ te omzeilen!

SCARE ‘M SH*TLESS

Wil jij meer weten over Incident Response processen en activiteiten? Heb je ervaring met web development? Help ons door een platform voor onze Incident Response Oefeningen te bouwen!

Backend / Full stack Developer Stage

Je werkt op een mooie Apple in een leuk jong team met veel vrijdag middag borrels. Je kunt je focussen op de security of architectuur of de pure DevOps functionaliteiten. Het idee is om een huidig dashboard te herbouwen om vervolgens daar nieuwe functionaliteiten aan toe te voegen. Je werkt mee aan de herbouw en kan een afgebakend gedeelte hiervan oppakken. Je kan ook aan nieuwe features werken.

Backend/Full Stack Developer Stage

Je werkt op een mooie Apple in een leuk jong team met veel vrijdag middag borrels. Je kunt je focussen op de security of architectuur qua onderzoek of zelfs over onderhoudbaarheid van packages/libraries. We hebben een interne Composer/Satis gehost staan, zodat we interne packages kunnen downloaden in onze projecten. Hiervoor willen we graag een mooi dashboard.