Objectherkenning met Yolo9 en tracking objecten

Holding the Drones is een holdingmaatschappij met werkmaatschappijen die van alles doen met drones. Onze werkmaatschappij “UTM Europe” bouwt een management informatie systeem voor de lagere luchtlaag en begeleidt daarbij autonome drones. Het doel van deze opdracht is, om door objectherkenning middels deep-learning, objecten op de grond te herkennen en te volgen.

Dronebox - next level

We hebben voor een Technisch Informatica student (of duo) een interessante opdracht. Het gaat om de volledige ICT voor een weerbestendige doos waaruit één of meerdere drones autonoom kunnen opstijgen, weer in landen, data uploaden en opladen.

Zichtbaarheid bemande- en onbemande luchtvaart

Holding the Drones is een bedrijf met een aantal divisies op het gebied van onbemande luchtvaart. UTM Europe is het merk welke een UTM applicatie ontwerpt. Zo’n applicatie regelt alles wat vliegt of gaat vliegen in de onderste luchtlaag. Deze afstudeeropdracht gaat alle vliegbewegingen van zowel bemande luchtvaart, General Aviation als onbemande luchtvaart in kaart te brengen.

Management systeem voor onbemande luchtvaart

Holding the Drones is een bedrijf met merknamen die alle aspecten rondom onbemande luchtvaart ondersteunen. Onze werkmaatschappij “UTM Europe” gaat zorgdragen voor een veilige onderste luchtlaag, door vluchtroutes te reserveren en van elkaar in 4D (3D + tijd) te scheiden.

Beeldenkluis software voor dronebeelden

Deze opdracht is voor super programmeurs! Je gaat een mix tussen Google Photo en YouTube maken, voor dronebeelden en -streaming.  Drones worden steeds vaker voorzien van meerdere camera’s. Bijvoorbeeld om de drones live te volgen (FPV), maar ook om hoge kwaliteitsbeelden te maken van objecten, terrein of incidenten. De beelden moeten kunnen worden bekeken en opgeslagen.

Drone detection system

Holding the Drones is een holdingmaatschappij met merknamen die vanalles doen rondom drones. Onze afdeling “Counter Drone Systems” ontwerpt een systeem die nauwkeurige detectie van drones in de stad mogelijk gaat maken. Het doel van deze projectopdracht is te onderzoeken welke detectiemiddelen/sensoren er zijn om de locatie van een drone in de stad, nauwkeurig te detecteren.

Drone controller

Holding the Drones is een bedrijf met merknamen die alle aspecten rondom onbemande luchtvaart ondersteunen. UTM Europe gaat, gebruikmakend van geavanceerde software, de laagste luchtlaag (<120mtr) beheren. Onze werkmaatschappij “Remote ID” maakt traceer devices voor drones, genaamd: “Remote ID”.

Database Cyber-Security

Het doel van deze afstudeeropdracht is om de top 10 van database beveiligingen te onderzoeken en te implementeren. Een belangrijk onderdeel is "continuïteit" (cyber resiliance).

2D/3D visualisatie van dronevluchten

Deze stage/afstudeeropdracht ga je werkelijk uitgevoerde en geplande vliegtrajecten van zowel bemande luchtvaart, General Aviation als onbemande luchtvaart, in 2D en 3D in kaart brengen.

Dronevlucht logdata importeren en analyseren

In deze opdracht ga je een import systeem gaan bouwen om vlucht data van onbemand toestellen in te lezen, in de juiste velden en tabellen van onze databases op te slaan en software schrijven welke op basis van de gegevens in de database adviezen en samenvattingen geeft.