Leuke dynamische stage IT werkplekbeheer

GrandVision is a retail company providing different glasses and operating in more than 40 different countries across Europe, North & Latin America and Asia. GrandVision have many companies, best known in the Netherlands under Eye Wish Opticians and Pearle Opticians with another 60+ banners and 6500+ stores across the world.

(Afstudeer) Stage Informatiecommunicatie technologie

Direct Maintenance is een jong vliegtuigonderhoud bedrijf dat al een aantal jaren aan het groeien is, om de organisatie ‘’future proof’’ te maken hebben momenteel een aantal projecten op het gebied van ICT welke ideaal zijn voor stagiaires. De opdrachten zijn wat ons betreft geschikt als afstudeerstage, onderzoeksstage en/of tweede/derde jaarstage. Start datum is PER DIRECT.

Service Cloud / Sales Cloud & realistic IOT integration

Samen met een mogelijke klant van 7Dots(onderdeel van de iAdvise Groep), die markleider is bij het beheer van vakantieparken in Nederland, wilt 7Dots verschillende van de Salesforce oplossingen laten samen werken. De vakantieparkbeheerder zou graag een systeem hebben om hun woningen via IoT te koppelen aan hun bestaande Service Cloud.

Expense Sheets App

De opdracht is het bouwen van een responsive web applicatie die de flow bij het expenses proces gaat ondersteunen en vereenvoudigen. Zowel voor de ingave van onkosten als het afhandelen van de terugbetaling. Tijdens je stage werk je in de context van een echt project waar je van bij de start tot de aflevering van het eindproduct betrokken bent.

Mobile Cloud Talent App

Onze mensen krijgen ook de mogelijkheid om door het volgen van externe cursussen of via zelfstudie hun kennis bij te werken. Hiervoor voelden we dan ook de noodzaak om een systeem te hebben dat deze gegevens zou bijhouden. Hiervoor willen we gebruik maken van de oracle Cloud omgeving en technologieën zoals Oracle Apex, CSS, HTML, Javascript,...

Connected Bike

Met de komst van IOT is het mogelijk om een fiets te voorzien van sensors die meten hoe vaak en hoe ver er gereden wordt met de fiets, in welke weersomstandigheden enz. Deze data kan gebruikt worden aan te geven wanneer jouw fiets een onderhoud nodig heeft!