Augmented shopping experience

De beleving van de winkelstraat, maar wel alle informatie over je product dat je overweegt te kopen. Dat is wat je wilt als je in een winkel staat. Reviews lezen, terugroepacties opzoeken, promoties bekijken, allergie-informatie. Jij gaat onderzoeken of dit kan met augmented reality.

De optimale weekplanner

Machine Learning of Artificial Intelligence inzetten om een wirwar aan data om te zetten in een optimale weekplanning. Zodat onze klant, Sensz, zijn auditoren veel efficiënter in kan zetten om de voedselveiligheid binnen Nederland te verbeteren.

Automatically measure team/organization effectiveness

Geautomatiseerd de effectiviteit van een DevOps team meten. Dat is de uitdaging van deze opdracht. Gecombineerd met het op een eenduidige en begrijpelijke manier presenteren van de resultaten. Om zo (gedeeltelijk) geautomatiseerd de development cyclus in kaart te brengen en de DevOps teams te ontzorgen.

Detecting forged documents with neural networks

Met een neuraal netwerk vervalste documenten detecteren. Dat is waar deze opdracht om draait. De opdracht komt voort uit een vraagstuk van een klant, een kredietverstrekker. Die controleert nu alles handmatig.

ReactJS with TypeScript or ES6?

Voor het bouwen van webapplicaties wordt vaak ReactJS gebruikt in combinatie met ES6 of Typescript. Onderzoek welke van de twee het meest geschikt is door libraries, beschikbare documentatie en features in kaart te brengen en bewijs vervolgens de verschillen.

IT Operations messaging service

Info Supports beheerafdeling Managed Services draait stand-by diensten voor opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers verstuurt alle alerts als e-mail. Hierdoor moet telkens de mailbox gecontroleerd worden. Er is behoefte aan een alerting service om de aflevering van alerts en voice calls vanuit systemen als Omnitracker en Uptrends te besturen. Onderzoek of Twygger hiervoor de juiste oplossing is.

Stryker for Kotlin

Mutation testing. Het is en blijft belangrijk bij een hoge softwarekwaliteit. Voor Kotlin bestaat deze techniek nog niet. Daar ga jij mee aan de slag. Met de open source mutation-testingtool ‘Stryker’ die Info Support heeft ontwikkeld.

Cloud in Seconds

Een Cloud Infrastructuur opzetten kost veel tijd. Dit moet makkelijker en sneller kunnen. Jij gaat dit bouwen. In ieder geval een Proof of Concept. Een PoC waarmee het mogelijk is om een cloud omgeving ‘in elkaar te klikken’ via een grafische interface. Met ondersteuning voor meerdere Cloud-vendors.

De interne vacature-/projectensite

Onze engineers inzicht geven in lopende en nieuwe projecten. En de mogelijkheid bieden om kenbaar te maken dat je aan een bepaald project mee wilt werken. Dat is het doel van de interne vacature-/projectensite. Het onderliggende systeem moet aanbevelingen kunnen doen aan consultants door een intelligent notificatiesysteem voor leuke projecten.