Internship Java Development

Voor ons kantoor in Veenendaal zijn we op zoek naar een ambitieuze afstudeerder die wilt meewerken aan digitale platforms die door miljoenen mensen gebruikt worden.

Paperless Selfservice

Klanten hun kredietzaken meer zelf online laten regelen. Dat is waar een van onze klanten naartoe wil. Om zo de customer experience te verbeteren en het aantal contactmomenten met de klantenservice te verlagen. Tijdens deze opdracht help je de klant hier stappen in te zetten.

WCF Legacy to Web API

Verouderde technieken. Bij sommige klanten wordt het daardoor lastig een systeem nog te onderhouden. Een van onze klanten met dit probleem is een grote kredietverstrekker. Binnen deze opdracht onderzoek je hoe onderdelen van WCF gebruikt worden en hoe ze vertaald kunnen worden naar .NET API's.

Effective subprocessing for Stryker.net

Testen kost tijd. Tijdens deze opdracht onderzoek je welke technieken beschikbaar zijn of ontwikkeld kunnen worden om het proces sneller te laten lopen. Werkt je oplossing goed, dan wordt het onderdeel van Stryker.net.

Kubernetes functions, the cloud independent solution

Enorme hoeveelheden data gaan over het bestaande integratieplatform van Nederlands grootste openbaar vervoerder. Maar dit platform loopt tegen zijn limiet aan. Het moet vervangen worden. Tijdens deze opdracht onderzoek je de verschillen tussen cloud independent oplossingen voor integratiepatronen ten opzichte van cloud native functions en onderbouw je je onderzoek met PoC's.

Covid monitoring

Wat wordt op dit moment ingezet om covid 19 vroegtijdig te signaleren? Welke sensoren zouden ook nog kunnen helpen? Daar draait deze opdracht om. Bouw een device om de data te verzamelen en te analyseren en bouw een bijbehorende app.

Cybersecurity for IoT

Too little time is spent on discussing the prevention of data security issues for IoT devices right at the source. In this assignment you will search for the vulnerabilities and focus on the application of a security mechanisms on practical cases.

Test framework voor een modern Azure data platform

Een zo volledig mogelijk testframework uitwerken voor een modern Azure data platform. Dat is je opdracht. Om te kunnen controleren of unit tests, integratietests en data quality tests echt werken.

Applied Augmented Analytics

Datagebruikers helpen met het verkrijgen van inzicht in data. Daarvoor wordt Augmented Analytics ingezet. Maar hoe ver zijn de ontwikkelingen? Bouw na onderzoek een website verrijkt met Augmented Analytics features.

Stryker Mutator voor Continuous Integration

De beste methode om mutation testing in Continuous Integration scenario’s te versnellen met behoud van kwaliteit. Dat is de uitdaging van deze opdracht. En je oplossing moet onafhankelijk van een specifiek mutation testing framework werken.