Dashboard voor inzicht in duurzame energiebalans

Bouw mee aan een Sustainable Energy Management System. Binnen dit systeem moet onderzocht worden hoe we een dashboard kunnen aanbieden met de belangrijkste informatie over de duurzame energie-assets van de gehele proefopstelling binnen het Sustainable Energy Management System. Vervolgens moet het dashboard gebouwd worden en beschikbaar gemaakt om te tonen op verschillende locaties.

Frontend migratie

Het klantportaal van een van onze klanten, een kredietverstrekker, wordt goed gebruikt. Maar om mee te kunnen met de nieuwste technieken moet het gemigreerd worden naar een nieuw framework. Jij gaat uitzoeken welk framework het beste past op basis van de toekomstige functionaliteiten en bewijst dit vervolgens.

Indoor product locator

Met RFID technologie wordt de voorraad en de beweging ervan binnen winkels bijgehouden. Maar waar bevindt de voorraad zich? In deze opdracht onderzoek je technologieën waarmee het huidige systeem verrijkt kan worden om indoor de locatie te bepalen. In een PoC bewijs je vervolgens de mogelijkheden.

Game of chaos

Voorkom paniek door chaos te creëren. Chaos creëren in de infrastructuur die draait op Azure. Tijdens jouw opdracht mag je onderzoeken hoe je dat kan doen. Met jouw PoC gaan we onze infrastructuur en werkwijze beproeven. Om zo klaar te zijn voor de worst case scenario ever.

Automatische stand-by planner

Een kalender-app voor het inplannen van de stand-by diensten die gekoppeld staat aan de API’s van onze systemen die storingsmeldingen versturen. Dat heeft een van onze DevOps teams nodig. Zodat het systeem snel en eenvoudig op de hoogte wordt gebracht waar meldingen van problemen naartoe moeten worden gestuurd.

Decentralised Cloud Solutions

De bruikbaarheid en stabiliteit van de gedecentraliseerde cloud onderzoeken. En de betrouwbaarheid ervan. Daar draait deze opdracht om. Om vervolgens een PoC te bouwen en zelf te ervaren hoe het werkt.

Hostingkosten besparen door automatische analyse

Resources in de cloud zijn met een druk op de knop aan te schaffen. Maar hoe wordt gecontroleerd of de gekozen prijsklasse wel de voordeligste keus was. Daar ga jij een oplossing voor uitwerken.

Automatische fout oplossing bij de vaak vookomende errors

Zorgen dat fouten waardoor omgevingen offline raken automatisch hersteld worden. Dat is het doel van deze opdracht. Uiteraard zonder bijvoorbeeld de memory te verhogen of alleen een notificatie te sturen.