Afstudeerstage Cybersecurity

Je wordt onderdeel van onze Security community die nu sterk groeiend is met al ruim 100 IT GRC consultants, IAM professionals, Ethical Hackers en Security Analisten zowel op IT gebied als ook in de OT wereld. Jij hebt interesse in een van bovenstaande vakgebieden en wil hier graag na je studie mee verder. Je krijgt de vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven.

Afstudeerstage Microsoft

Je wordt onderdeel van onze Cloud Development & Data divisie. In deze divisie word je onderdeel van de Microsoft community die zeer gespecialiseerd is met allemaal gecertificeerde collega’s en zelfs drie Microsoft MVP’s (Most Valuable Professional). Sogeti is niet voor niets al meerdere keren Microsoft Partner of the Year geworden. Je krijgt de vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven.

Afstudeerstage Data Engineer

Je wordt onderdeel van onze Cloud Development & Data divisie. In deze divisie word je onderdeel van de Analytics, AI & Automation afdeling. Met collega’s die allemaal een passie hebben voor Data heb jij de juiste mensen om je heen om van te leren! Je krijgt de vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven. Wij zorgen dat je hier genoeg input voor krijgt.

Afstudeerstage Cloud

Je wordt onderdeel van onze Cloud Development & Data divisie. In deze divisie word je onderdeel van de Cloud community Platform, Workspace en Networking. Met Cloud collega’s die allemaal de drive hebben om voorop te lopen en gave dingen te ontwikkelen! Je bent gedreven en je hebt een passie voor public Cloud/Infrastucture met de focus op Microsoft Azure, AWS, Linux of MS365.

Afstudeerstage Java

Je zoekt een afstudeeropdracht waarin je jouw talent en creativiteit kunt laten zien. Je bent geïnteresseerd in OOP- en FP-talen als Java, Kotlin of andere JVM-talen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je wordt onderdeel van onze actieve Java Community, met meer dan 100 collega’s die allemaal een passie hebben voor de ontwikkeling van state-of-the-art Java-applicaties.

Afstudeerstage Front-end development

Je wordt onderdeel van onze Cloud Development & Data divisie. Hier word je onderdeel van de Interaction Community. In deze community zitten onze Frontend developers & UX/UI designers. Collega’s die allemaal de drive hebben om voorop te lopen en gave dingen te ontwikkelen. Iets wat goed bij jou past, want jij bent gedreven en hebt een passie voor het werken aan technische frontend (web)applicaties.