Afstuderen bij Sogeti

Stagemogelijkheden voor afstudeerders Als afstudeerder doe je een opdracht of onderzoek bij een van onze expertises. Je kan daarbij denken aan opdrachten in de richting van bijvoorbeeld: Mobile, Security, Java, Microsoft, High Tech, Automation, Datascience, Testen of Cloud. De opdracht komt in samenspraak tot stand, waarbij we graag zien dat jij het initiatief neemt en een voorstel doet.

Afstudeerstage Mobile

Jouw opdracht binnen het mobile app team is vrij invulbaar. Jij draagt bij ons een innovatief idee aan voor een mobile app en daarna volgt er een gesprek met onze unitmanager mobile en één van onze mobile app developers om dit verder uit te werken.

Afstuderen bij Sogeti

Als afstudeerder doe je een opdracht of onderzoek bij een van onze expertises. Je kan daarbij denken aan opdrachten in de richting van bijvoorbeeld: Mobile, Security, Java, Microsoft, High Tech, Automation, Datascience, Testen of Cloud. De opdracht komt in samenspraak tot stand, waarbij we graag zien dat jij het initiatief neemt en een voorstel doet. Jaarlijks

Afstuderen bij Java! Microservices OPS environment

Een afstudeeropdracht bij de Java community van Sogeti biedt jou de uitgelezen mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de best gecertificeerde Java community van Nederland! Al onze afstudeeropdrachten zijn er op gericht jouw kennis en vaardigheden toe te passen door een actueel en uitdagend onderwerp verder uit te diepen door het doen van een onderzoek en het daadwerkelijk realiseren...

Afstuderen bij JAVA

Binnen het Java Center of Excellence (CoE) van Sogeti ontwikkelen en beheren wij software voor onze klanten. Belangrijke criterium is kennisdeling, -borging en verdere verbetering van kwaliteit van de softwareware. We hebben verschillende Java opdrachten beschikbaar welke je uit kan kiezen.

Afstudeeropdracht JAVA: Realtime webapplications

De opdracht is om een selectie te maken van protocollen die deze functionaliteiten wel hebben en er één te kiezen voor het realiseren van een realtime applicatie.