Meeloopstage Front-end Developer

Zin om alle geheimen van HTML5, CSS3 en Javascript te ontrafelen en te delen? Tijd om jouw skills nog verder te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Front-End developer!

Unity Developer (Intern)

Beyond Sports is an AI based visualization company that offers a new way of experiencing sports. Our unique visualization platform enables next level real-time sports engagement solutions for leagues, broadcasters, brands and ultimately the consumers, allowing for never seen before sports content and new revenue streams.

Stageopdracht Software Engineer

Photonfirst in Alkmaar is een pionier op het gebied van geintegreerde fiber optic sensing modules welke worden toegpast in Automotive, Aerospace en High-Tech industrieen.

Back-end developer stagiair (afstudeer)

Ben jij net zo dol op impact maken als wij? Schrik jij niet van technische uitdagingen en draag je graag verantwoordelijkheid over een enthousiast team van developers? Wij zijn op zoek naar een back-end developer stagiair die zijn of haar afstudeerstage bij Create wil doen.

Back-end developer stagiair (meewerkstage)

Ben jij net zo dol op impact maken als wij? Schrik jij niet van technische uitdagingen en ondersteun jij tijdens je stage graag een enthousiast team van developers? Wij zijn op zoek naar een back-end developer stagiair die bij ons de uitdaging aan durft!