Stage Creative Game Developer

Wij zijn Robot Kittens een creatief productiebureau Hilversum wij specialiseren ons in reclame campagnes, dat kan zijn in de vorm van een app of een website en de uiting kan varieren van een game tot en simpele activatie!

Full Stack developer (Javascript)

Assignment: Software developer intern- Full Stack Job Types: 40 hour, Internship Salary: €300.00 /month Starting date of Internship: 01 Sep 2021 Min duration of Internship: 5 Months.

stage webdeveloper (frond-end + back-end)

Bezig met je studie en klaar voor een stage? Wil jij je skills in de praktijk brengen en deel uitmaken van een jong en ondernemend team? Wij ontwikkelen digitale educatieve games voor mooie klanten! Wij zijn elke dag bezig met serious games en kunnen wel iemand gebruiken die onze ideeën om kan toveren naar een werkend product! We verwachten dat je verantwoordelijkheid neemt en ondernemend ben.

Stage ICT

Ben jij geïnteresseerd in het bedenken van innovatieve oplossingen die gebruik maken van gamification? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij ontwikkelen online en offline games waar je van kunt leren. Je komt ons helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van onboarding games, innovatieve puzzels en escape rooms.