Exploring New Technology

Slimme IT-oplossingen. We maken er als consument vrijwel dagelijks gebruik van. En er is op technologisch gebied nog zoveel meer mogelijk. Daarbij beschikken onze opdrachtgevers niet altijd over de kennis om te weten wat ze er echt mee kunnen. Genoeg reden voor ons om jouw hulp hiervoor in te schakelen!

Clarifying Technology Hypes

Internet of Things. Smart robotics. Kwamtum computing. Organisaties zijn met deze begrippen inmiddels al aardig bekend. Maar hoe het werkt en wat zij er nu echt mee kunnen? Dat is vaak de grote vraag. Tijd dus voor een interactieve workshop of spectaculaire game die de technologie tot de verbeelding laat spreken.

Enabling Delta Life

In Nederland hebben we het best goed voor elkaar. Maar zowel de overheid en het bedrijfslevens zoekt continu mogelijkheden hoe het nóg beter kan. Er wordt tenslotte ook steeds meer van hen verwacht. Niet alleen door de consument, maar ook vanuit maatschappij in zijn algemeen. Kunnen onze technologieën organisaties helpen bij het oplossing van hun vraagstukken?

ROBOTARCHITECT

Wie zijn wij? Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

ROBOTCONSULTANT

Crony in het kort: Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

DOCUMENTATIE EN VERBETERING SALESPROCES

Crony in het kort: Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

Technology Internship

Are you currently studying HBO and do you have affinity with IT and are you looking for a challenging internship? Apply now!

Digital Technologies Internship

The professionals in our Digital Technology cluster work together with our clients to implement all sorts of digital technologies. You can think of: Business Intelligence, Big Data, Internet of Things applications, Data science, Mobile apps and Data management. You will conduct a research and are going to work with real client cases.

Cloud Engineer Internship - Liquid Studio

Could you imagine creating a system compounded by smart services and infrastructure? You will dive into the power of the cloud and will help our developers on automating the delivery, infrastructure, testing or monitoring of our technological solutions.

Stage Softwareontwikkeling bij onderwijsstart-up

Your Next Concepts is op zoek naar een stagiair software development. Op dit moment liggen er een aantal vernieuwende projecten die zich richten op het ontwikkelen van componenten in één van onze producten, gericht op datavisualisatie (frontend) en dataprocessing (back-end). Voor zowel front-end als back-end stages kun je dus bij ons terecht!