Stagiair Business-IT alignment

Wil jij als stagiaire meewerken binnen een NGO aan de verbetering van de seksuele gezondheid en rechten van jongeren wereldwijd? Bij Rutgers/Dance4Life hebben we meerdere zeer leuke, afwisselende, zelfstandige stageplekken met veel mogelijkheden op het snijvlak van business en IT.

Breng bij de NS robot Misty tot leven

Een stage bij het NS Innovatieplatform : breng Misty II verder tot leven zodat deze de medewerkers van NS zal inspireren.

Meewerkstage innovatieplatform NS

meelopen met het innovatieplatform van NS. En dat betekent allerlei activiteiten uitvoeren, zoals hieronder wat uitgebreider staat omschreven

Afstudeerstage Infrastructure | Unlocking the Cloud to Users

Deze opdracht brengt het beste van traditionele infra en de cloud samen in 1. De onderzoeker zal de beste passende oplossing voor de klant moeten vinden, rekening houdend met alle randvoorwaarden die in de praktijk voorkomen.

Afstudeerstage Infrastructure| Software Defined WAN

Kennis van Software Defined Networking is tegenwoordig niet meer weg te denken voor netwerkspecialisten. SaaS applicaties vereisen een low latency connectie om optimaal te presteren. Wil jij hiermee je kennis van Software Defined Networking uitbreiden en daardoor met een super gaaf en actueel onderwerp afstuderen? Lees dan snel de opdracht hieronder!

Afstudeerstage Infrastructure | Hybrid Multi-Cloud

Ben jij student in de richting van Infrastructure en wil je aan de slag met een actuele opdracht die jou een voorsprong geeft in je carrière? Bij Avanade kan je afstuderen op de toekomst van veel infrastructure projecten. Die toekomst is Multi-Cloud! Lees snel verder om meer te weten te komen!  

(Angular) web developer vacancy

Looking for a challenging web developer internship at a company that is specialized in app development?

Hybride app stage gezocht?

Ben jij op zoek naar een uitdagende hybride app stage? Dan zit je bij ons goed! Als hybride app developer werk je dagelijks aan de leukste projecten. Zo werk je de ene dag aan een app die zich richt op studenten en de andere dag werk je aan een kennisplatform voor MKB'ers.

Op zoek naar een media design stage?

Wil jij apps ontwerpen voor de leukste opdrachtgevers? Solliciteer dan op media design stage van Coffee IT!

iOS stage gezocht?

Heb jij een voorliefde voor Apple? Wil jij iOS apps ontwikkelen voor de leukste opdrachtgevers? Kom dan stage lopen als iOS developer bij Coffee IT!