Stage Product Owner

Heb jij ambitie om een schakel te worden tussen IT en de business? En heb je affiniteit met software ontwikkeling, het implementeren van data en streef je altijd naar innovatie? Dan is deze Product Owner stage iets voor jou!

Stage: Traineeship (3e student)

De Dutch Grand Prix in Zandvoort, de Johan Cruijff ArenA en Valencia CF. Dekmantel Festival en Pukkelpop. Maar ook de BAM en de gemeenten Utrecht en Amsterdam. Stuk-voor-stuk opdrachtgevers die Safesight inzetten om beter, efficiënter en veiliger samen te werken. Wij groeien – nationaal en internationaal! Én daarom zoeken wij een gedreven student die – samen met ons – Safesight verder uitbouwt.

Afstudeerstage in Business Process Management

Ga je binnenkort afstuderen en krijg je energie van automatisering en optimalisatie? Kijk dan zeker eens naar onze afstudeervacature!

(Afstudeer)stage Softwareontwikkeling onderwijsapplicaties

Wij zijn op zoek naar een (afstudeer)stagiair software development. Er liggen op het gebied van front-end en back-end een aantal mooie en uitdagende projecten om onze producten te verbeteren. Ben je op zoek naar een technische uitdaging met een sterke onderzoekscomponent? Neem contact op voor meer informatie. Start- en einddata zijn in overleg.

Afstudeerstage: Mystery Guest visit - Keycard clonig

Het uitwerken van een scenario waarbij een specialist van Onvio relatief eenvoudig een keycard/badge van een medewerker kan clonen. Dit clonen wordt toegepast bij het uitvoeren van een Mystery Guest visit bij een klant. Om een keycard te clonen zijn verschillende technieken mogelijk. Het doel van de opdracht is om een scenario en systeem te ontwikkelen waarmee een keycard gecloned kan worden.

Process Automation Afstudeer Stage -

Voor een nieuwe start-up binnen Incentro zijn we op zoek naar 3 enthousiaste Tech stagiairs die met onze afdeling Digital Information Services het Camunda avontuur aan wil gaan. Camunda is een snel groeiende speler op de Process Automation markt.

Open Source Afstudeer Stages

Voor onze vestiging Incentro Digital Information Services zijn we opzoek naar 4 stagiairs om onze Alfresco (Open Source Content Management) afdeling te komen versterken. Wil je een betekenisvolle stage lopen bij “Great place to Work award winnaar” Incentro? Kijk dan snel naar de 7 verschillende stages die wij hebben open staan. Ben je na je stage enthousiast om verder te gaan bij Incentro als Tra

VR Game Development - Stage of Afstudeeropdracht

Wij zijn op zoek naar een super creatieve VR Game Development stagiaire die verschillende toepassingen gaat ontwikkelen voor patiënten in de zorg! Met SyncVR Medical is het onze missie om de zorg te verbeteren met Virtual Reality. Wil jij impact maken op het leven van patiënten en zorgprofessionals? Wil je werken met de nieuwste VR-technologie? Let's go!

Afstudeerstage: Fileupload Exploits

Tijdens het uitvoeren van penstesten voor klanten komen wij regelmatig upload functionaliteiten tegen. Deze functionaliteiten kunnen kwetsbaar zijn voor verschillende soorten kwetsbaarheden. Het doel van deze opdracht is het onderzoeken welke kwetsbaarheden in deze functionaliteiten kunnen zitten en daarbij het creëren van testfiles om te testen of de functionaliteit kwetsbaar is.

Afstudeerstage: Meewerkstage + deel Traineeship

Altijd al willen weten hoe je als Ethical Hacker te werk gaat tijdens het uitvoeren van verschillende projecten voor klanten? Het doel van deze stage is om studenten mee te nemen in de wereld van een Ethical Hacker. De student leert de methodiek van het Pentesten van webapplicaties en test samen met een senior op verschillende projecten van klanten.