State of the art CMS koppelen aan headless ecommerce pakket

We zoeken een afstudeerder die een state-of-art CMS gaat koppelen aan een headless e-commerce pakket

.Net developer Identity & Access Management

Vindt jij het leuk om C# te schrijven, ermee te puzzelen en het .Net framework van binnen en buiten te leren kennen? Kom dan bij ons jouw uitdagende stage lopen! Als stagiair software ontwikkelaar bouw je mee aan meerdere oplossingen, voor o.a. Identy & Access en Parkeermanagement. Door inzet van interfaces bieden onze portals inzicht,overzicht en een verbetering in bedrijfsprocessen.

Uitdagende stage voor de culturele sector?

INTK is een jong en ambitieus marketingbureau in Utrecht (25 min vanaf Amsterdam), gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale strategieën voor culturele organisaties.

Prachtige WebApp Development opdracht bij Utrechtse startup

Zoek je een prachtige productontwikkeling-stage zodat je je studie kunt afronden met een hoogtepunt? Lijkt het je gaaf binnen een jonge startup met de nieuwste technologie een web app te ontwikkelen, én daarmee aan de basis van het oplossen van een maatschappelijk probleem? Wil je werk doen wat eruit springt op jouw portfolio? Dan zoeken wij jou!

Meer leren over blockchain technologie en cryptocurrency?

Heb jij interesse in blockchain technologie en cryptocurrency? Wil jij onderdeel zijn van een klein development team? Wil jij jouw programmeervaardigheden verder ontwikkelen? Dan is een stage bij Quantoz wat voor jou! STARTEN IN FEBRUARI 2019 IS NOG MOGELIJK!

Vacancy: Data Scientist Graduate Sports Project (vacature)

We are looking for a Data Scientist who will work on bleeding edge artificial intelligence & predictive analytics solutions. Your contribution will be crucial to the core for our Machine Learning algorithms. Our algorithms provide users cognitive insights on how their social media communication can generate more impact. For themselves and their trusted partnerships.

DASHBOARDS PER KLANTGROEP CREEEREN

Wie zijn wij? Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

ROBOTISERING IN KAART BRENGEN

Crony in het kort: Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

DOCUMENTATIE EN VERBETERING SALESPROCES

Crony in het kort: Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

Game Developer Intern

At Sindria Games we are looking for students with a passion for video games and game development to finish our first game: https://mofflys.sindria.world/ Working with us you will gain first-hand experience on a VR video game production with professional developers in Utrecht.