DASHBOARDS PER KLANTGROEP CREEEREN

Wie zijn wij? Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

ROBOTISERING IN KAART BRENGEN

Crony in het kort: Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

DOCUMENTATIE EN VERBETERING SALESPROCES

Crony in het kort: Sinds 2010 is Crony intensief bezig om bedrijven slimmer te laten werken. Door middel van automatisering en robotisering helpen wij klanten bij het versimpelen, het verbeteren en het versnellen van processen.

App ontwikkelen bij Mploy Associates in Utrecht

Hi, wij zijn Mploy Associates en zijn een vernieuwende advies- en interimorganisatie actief binnen de financiële sector. Om onze tools en databases optimaal te blijven inzetten zijn we per direct op zoek naar een IT / App Development stagiair(e).

Afstudeerst Data Science @Avanade

Ben jij geïnteresseerd in onderwerpen zoals: Data science, Big data, Data engineering, Machine Learning en Artificial Intelligence? Ben jij op zoek naar een organisatie om je scriptie of afstudeeronderzoek te schrijven? Dan kan jij bij Avanade’s Data Analytics & AI team aan de slag met een van deze onderwerpen!

Afstudeerstage Software Engineering @Avanade

Ben jij student Software Engineering, in de laatste fase van je studie en opzoek naar een organisatie om je scriptie of afstudeeronderzoek te schrijven? Bij Avanade ben jij tijdens je afstuderen onderdeel van ons ambitieuze Software Engineering team (ca. 80 man) en dus, wat ons betreft, aan het juiste adres.

Afstudeerstage Infrastructure of security @Avanade

Ben jij opzoek naar een afstudeerstage per september en volg jij een studie op het gebied van System & Network Engineering; Cyber Securityl Infrastructure, Security & Design of iets aanverwant? Kom dan afstuderen bij Avanade. Met jouw studieachtergrond kan je zowel bij ons Infrastructure team of bij ons dedicated Security Team een onderzoek doen.

Stage Software Development

Wil jij jouw software talent inzetten om nieuwe toepassingen te ontwikkelen voor de culturele sector? INTK is een vernieuwend en creatief online marketing bureau in Utrecht dat websites ontwikkelt voor o.a. musea. Tevens zijn wij bezig een eigen app om cultuurparticipatie te stimuleren. Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons Software Development team. Interesse? Reageer!

Software Engineer bij Sneakerjagers

Op ons kantoor in hartje Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven programmeur die graag de website en app van Sneakerjagers wilt verbeteren!

Afstuderen in product development? Lees snel verder!

Fenêtre is een innovatief snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van online business applicaties, klantportalen, websites en apps. We zijn gevestigd in Utrecht en Den Haag en werken met 35 medewerkers voor prachtige opdrachtgevers zoals Nyenrode Business Universiteit, Tias School for Business and Society, Allianz, AIG, Livewords en GGD Haaglanden