.Net developer

Vindt jij het leuk om C# te schrijven, ermee te puzzelen en het .Net framework van binnen en buiten te leren kennen? Kom dan bij ons jouw uitdagende stage lopen! Als stagiair software ontwikkelaar bouw je mee aan gebruikersvriendelijke dashboard waarmee onze klanten hun data in overzichtelijke rapportages en statistieken gepresenteerd krijgen.

Stage - Developer

Rij jij ook met ons mee te toekomst in!?  Wil je meegroeien in één van de leukste scale-ups van Nederland in een team met leuke gemotiveerde collega’s? Lees dan vooral door!

Uitbreidbaar code monitoring systeem in Docker

Sogyo bouwt voor klanten en voor intern gebruik software in meerdere Continious Integration/ Continious Delivery omgevingen. Momenteel wordt hiervoor zowel Jenkins als GitlabCi gebruikt. Om zicht te behouden wat de status is van de pipelines voor deze projecten, willen we een centraal punt die al deze data verzameld en inzichtelijk maakt. Wie bouwt voor ons een monitoringssysteem?

Afstudeeropdracht: Visualizing Code in VR

Virtual Reality wordt veelal ingezet in de game wereld, maar biedt VR ook mogelijkheden voor het vakgebied van Software Engineering? Wat gebeurt er wanneer je code niet 'plat' op een scherm weergeeft, maar hier werkelijk doorheen zou kunnen lopen? Sogyo wil de mogelijkheden van VR benutten om daarmee de werkzaamheden van een Software Engineer te ondersteunen en doet hier gedegen onderzoek naar.

Smart blockchain platform voor agent-based oplossingen

In dit onderzoek staat het Ethereum platform centraal, een platform waarmee je in staat bent om Blockchain implementaties te maken.

App met volledig geautomatiseerde lunchbetaling met Tikkie

Deze opdracht betreft de meest gebruikte applicatie bij Sogyo: de Lunch App! Deze app wordt elke dag door verschillende collega's gebruikt voor het bestellen van lunch bij de Albert Heijn. Wij zoeken naar mogelijkheden om processen verder te automatiseren binnen deze app. Mogelijk door transacties via Tikkie verzoeken te laten lopen?

Gameplay tools programming internship (C#)

Ronimo Games (makers van Awesomenauts en Swords & Soldiers) zoekt een coding stagiair om onze gameplay tools uit te breiden en te verbeteren. Doel is om te zorgen dat onze designers met deze tool sneller, flexibeler en overzichtelijker gameplay kunnen ontwerpen. Programmeertaal is C# en mogelijk een beetje C++ en de stage is in de eerste helft van 2018.

Afstuderen op Semantisch Zoeken

Op welke manier kan semantisch zoeken ondersteund worden in Pega (BPM-pakket)? Denk aan een melding over legionella. Welke relevante cases zijn in het verleden behandeld? Daarbij moeten ook cases gevonden die “legionairsziekte” of “Legionellabesmetting” noemen. Is het mogelijk om een kennisbank van cases aan te leggen en deze op eigentijdse wijze te ontsluiten?

SOFTWARE DEVELOPMENT INTERN

We are looking for a talented Software Development intern that is eager to learn and eventually can help us implement the technologic infrastructure necessary to run our start up. You should have a passion for, or the willingness to learn Python/JavaScript/CSS.

WebDeveloper Utrecht - Werk aan sites voor festivals & podia

Wij maken met een multidisciplinair topteam de mooiste websites voor poppodia, theaters, filmhuizen en andere culturele organisaties en helpen jou graag je programmeer-skills toe te passen op de praktijk. Wil je jouw programmeer-vaardigheden naar een volgend niveau brengen, dan ben je welkom als nieuw tijdelijk teamlid op ons fijne kantoor pal naast Utrecht Centraal.