Afstudeerstage Softwareontwikkeling onderwijsapplicaties

Wij zijn op zoek naar een afstudeerstagiair software development. Er liggen een aantal mooie en uitdagende projecten liggen om onze producten te verbeteren. Ben je op zoek naar een technische uitdaging met een sterke onderzoekscomponent? Neem contact op voor meer info!

Software development stage

Lijkt het jou leuk en uitdagend om mee te werken aan een platform waar meer dan 12.000 Nederlandse ondernemers afhankelijk van zijn, terwijl je leert van ervaren collega’s bij de grootste premium WordPress provider van Nederland? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou!

Een modulaire webapplicatie in ReactJS bij xel

Lijkt het jou leuk en uitdagend om mee te werken aan een platform waar meer dan 12.000 Nederlandse ondernemers afhankelijk van zijn, terwijl je leert van ervaren collega’s bij de grootste premium WordPress provider van Nederland? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou!

Low-Code (Mendix) Consultant

Op zoek naar een stage waar jij je analytische competenties kan inzetten, waar je met innovatieve technologieën je technische skills in kwijt kan, maar tegelijkertijd ook je business & consultancy -interesses in kan ontwikkelen?

VR Game Development - Stage of Afstudeeropdracht

Wij zijn op zoek naar een super creatieve VR Game Development stagiaire die verschillende toepassingen gaat ontwikkelen voor patiënten in de zorg! Met SyncVR Medical is het onze missie om de zorg te verbeteren met Virtual Reality. Wil jij impact maken op het leven van patiënten en zorgprofessionals? Wil je werken met de nieuwste VR-technologie? Let's go!

Ontwerpen en ontwikkelen van een notification center

Bij xel staat eigen inbreng en initiatief centraal. Met collega’s die van elkaar blijven leren. Een team dat elke dag met plezier kiest om het anders te doen, om het beter te doen. Daarbij is communicatie de sleutel tot succes. Onze communicatie naar gebruikers moet (nog) fijner en worden gecentraliseerd en daarvoor hebben wij jou nodig!

INTK | Stage Software Development

Wil jij jouw software talent inzetten om nieuwe toepassingen te ontwikkelen voor de culturele sector? INTK is een vernieuwend en creatief online marketing bureau in Utrecht dat websites ontwikkelt voor o.a. musea. Tevens zijn wij bezig een eigen app om cultuurparticipatie te stimuleren. Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons Software Development team. Interesse? Reageer!

Front-End Developer Stage

Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons team! Als front-end stagiaire zal je veel aan de slag met onze shoppingcommunity in Shopify. Met jou in ons team gaan we onze community nog verder optimaliseren. Wil jij graag jouw opgedane kennis kunnen toepassen bij een echt bedrijf en ben je een held in front-end en webdevelopment? Stuur jouw sollicitatie op en dan nodigen wij jou graag uit!