DASHBOARDS PER KLANTGROEP CREEEREN

Wie zijn wij? Crony is een jonge en enthousiaste start-up die gespecialiseerd is in automatisering van bedrijfsprocessen, robotisering, het koppelen van systemen, websites bouwen, webdesign en webapplicaties. Wij zoeken jou! Wat ga je doen? Een onderzoek naar de behoeften van verschillende klantgroepen en het creëren van bijpassende dashboards.

ROBOTISERING IN KAART BRENGEN IN ACCOUNTANCY WERELD

Wie zijn wij? Crony is een jonge en enthousiaste start-up die gespecialiseerd is in automatisering van bedrijfsprocessen, robotisering, het koppelen van systemen, websites bouwen, webdesign en webapplicaties. Wij zoeken jou! Wat ga je doen? Een onderzoek naar het in kaart brengen van bedrijfsprocessen bij accountants. Mogelijkheden van automatisering toevoegen en deze output standaardiseren.

DOCUMENTATIE EN VERBETERING SALESPROCES

Wie zijn wij? Crony is een jonge en enthousiaste start-up die gespecialiseerd is in automatisering van bedrijfsprocessen, robotisering, het koppelen van systemen, websites bouwen, webdesign en webapplicaties. Wij zoeken jou! Een onderzoek naar salesprocessen met als doel standaardiseren van prijzen en mogelijkheden. Hiervoor is technische kennis van de systemen die Crony gebruikt vereist.

App development stagiair bij Social Brothers

Social Brothers is een jong en innovatief full service ICT bureau in Utrecht. Elke dag proberen onze 25 developers gave projecten af te leveren bij onze klanten. We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van apps en websites. Wil jij een stage lopen waarbij je eigen projecten krijgt en veel kan leren? Solliciteer dan direct

Game Developer Intern

At Sindria Games we are looking for students with a passion for video games and game development to finish our first game: “The Mofflys: Invasion Mayhem”. Working with us you will gain first-hand experience on a VR video game production with professional developers in Utrecht.

.Net developer

Vindt jij het leuk om C# te schrijven, ermee te puzzelen en het .Net framework van binnen en buiten te leren kennen? Kom dan bij ons jouw uitdagende stage lopen! Als stagiair software ontwikkelaar bouw je mee aan gebruikersvriendelijke dashboard waarmee onze klanten hun data in overzichtelijke rapportages en statistieken gepresenteerd krijgen.

How to protect sensitive big data

Shopping Minds provides next generation personalisation software with which the orientation and purchasing behaviour of website users can be predicted and influenced in realtime! By exposing the targeted website visitor to the right arguments we manage to persuade him to make a purchase or booking. We process terrabytes of sensitive data and therefore security is extremely important.

Bouw aan een blockchain platform (coin)

Als Developer bij MountGuru werk je aan een revolutionair blockchain technologie voor Mountguru platform. Je bedenkt niet alleen nieuwe functionaliteiten, je ontwikkeld ze ook. We werken samen aan de mooiste ideeën

Front-end developer stagiaire (React)

Fans4Music is op zoek naar een front-end developer stagiaire die werkt aan ons musicus-fan platform. De taak van de stagiaire is het bouwen van nieuwe componenten voor ons platform, zoals een merchandise component, een fan feedback component of een video-streaming component. Ook zal je een bijdrage leveren aan het content management systeem (ook in React geschreven) voor de musicus.

Afstudeerstage/meeloopstage IT Integratie Consultant

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage bij een ambitieus, jong en gezellig bedrijf waar je veel kunt leren over IT? Kom dan eens kennismaken met GLO Integration.