Implementatie van een Innovatief Incidenten systeem

Pronk Juweel zoekt een HBO ICT-student met een passie voor technologie en innovatie, die ons helpt onze klantenserviceprocessen te optimaliseren. We focussen op het implementeren van een geavanceerd incidenten- en retourmanagement systeem dat onze workflow stroomlijnt en de inzet van moderne technologieën, inclusief AI, onderzoekt.

Ontwikkeling Frontend voor Microservices-gebaseerd WMS

Pronk Juweel, pionier in logistieke oplossingen, is op zoek naar een getalenteerde HBO ICT-student met een focus op frontend ontwikkeling. Ons nieuwe logistieke systeem, opgebouwd uit microservices, is bijna klaar voor lancering. De backend is grotendeels af, maar nu is het tijd om een gebruiksvriendelijke frontend te ontwikkelen die de kracht van onze microservices ontsluit.

Onderzoek en Implementatie van Cloud Migratie Strategieën

Pronk Juweel initieert een strategische migratie om systemen tussen AWS, Azure, en on-premise te optimaliseren, met de nadruk op AVG compliance. We zoeken een gedreven HBO ICT-student voor een cruciale rol in dit proces, gericht op het onderzoeken en implementeren van de beste cloudoplossingen. Dit project biedt de kans om diepgaande kennis op te doen over cloudarchitectuur en data privacy