Mobile software developer

Stage lopen bij Appedemic betekent meetellen in een snelgroeiende, dynamische onderneming met een ambitieus team.

Afstudeerstage .NET C# Developer

Wil jij de beste worden binnen je vakgebied? Arlanet werd door Emerce uitgeroepen tot beste Digital Agency klein en onze 25 professionals kunnen jou naar dit niveau tillen. Niet alleen met nifty developer skills, maar ook met samenwerken binnen teams, projecten binnen Scrum en het leveren van kwaliteit. Durf jij de uitdaging aan?

Afstudeerstage Internet of Things

Ben jij de hybride tussen software ontwikkeling en de fysieke wereld? Dan kunnen wij je een mooie afstudeeropdracht bieden waarin je de wereld van Internet of Things verder gaat ontdekken. Met onze ervaring en connecties binnen dit segment werk je aan een Proof of Concept (Poc) van hardware naar software en van data naar informatie met behulp van het Azure IoT platform en PowerBI.

Technical Research and Business Development

Het internationale bedrijf Genpact is voor haar Nederlandse HR outsourcings afdeling op zoek naar een afstudeerstudent die zich verder wil ontwikkelen binnen de ICT op het gebied van HR systemen. Wil jij ondersteuning bieden aan het optimaliseren van de verschillende ICT systemen en processen binnen het bedrijf dan is dit de beste match voor jou.