Stage DevOps/ Systeembeheer

Ben jij een HBO ICT leerling die opzoek is naar een leuke stageplek in een dynamisch team voor een bedrijf dat een enorme groei doormaakt? Wellicht hebben wij een leuke (afstudeer)stagevoor jouw!

Nieuwe functionaliteit industriële drone

Vanwege onze ontwikkeling om drones te koppelen aan besturingssystemen zijn we op zoek naar een stagiair met kennis van Python en Linux die graag onze oplossing verder zou kunnen ontwikkelen. Inmiddels hebben we de communicatie middels OPC interf. werkend tussen PCS7 en een drone. We kunnen nu via het Siemens PCS7 operator scherm op knoppen drukken waardoor de drone Beweegt of missie vliegt.

Betrouwbare en robuste draadloze video verbinding

Vanwege onze ontwikkeling om drones te koppelen aan besturingssystemen zijn we op zoek naar een stagiair met kennis van Python en Linux die graag onze oplossing verder zou kunnen ontwikkelen. Inmiddels hebben we de communicatie middels opc werkend tussen PCS7 en een drone. We kunnen nu via het Siemens PCS7 operator scherm op knoppen drukken waardoor de drone Beweegt of missie vliegt.

CreAim, Software tester stage/ afstudeeropdracht

Zoek jij een stageplek? Vind je innovatie interessant en volg je graag de laatste ontwikkelingen op gebied van ICT? Check of je voldoet aan het gewenste profiel en solliciteer!