Drone management systeem

CTN heeft een industriële oplossing ontwikkeld waarbij meerdere drones vanuit een controlekamer bestuurd kunnen worden. Hierdoor hoeft de operator niet meer op locatie aanwezig te zijn om inspecties of inventarisatie bij incidenten. Dit bespaart tijd en geld. De basis functionaliteit is ontwikkeld samen met een 3D engine om de route voor de Drone uit te stippen.

Drone botsingen verkomen

Ben jij geinteresseerd in een stage bij een bedrijf dat met drones/quadcopters werkt? Zoek dan niet verder want ControlTalent.NET (CTN) is bezig met het maken van software om drones te besturen en heeft zelfs zijn eigen drone race team (CTN Racing).

Egg Turner Part 2 (Positioning of Eggs)

Positionering van eieren Ons bedrijf heeft software ontwikkeld om Meeuwen eieren te herkennen en de eieren te positioneren. Wat nu nog ontbreekt is tracken en volgen van de eieren als ze bewegen.

Stage Software Developer Bij AH Online (Labs)

Stage Software Developer met focus op Innovatie Ben jij een enthousiaste student(e) met een flinke dosis motivatie en opzoek naar een leerzame stage bij Albert Heijn Online? Bekijk dan de volgende vacature:

ICT Stage

Bij De Keizer staat familie op nummer één. We zijn niet alleen al 53 jaar een familiebedrijf; iedereen die bij ons werkt beschouwen we ook als lid van de familie. De reden dat we zo hard groeien, is dat we goed voor onze mensen zorgen.

Software Tester

about:blank, opgericht in 1998, is dé meest vooraanstaande leverancier van technisch hoogstaande weboplossingen in .NET. Wij staat bekend als de ontwikkelclub die wél de gewenste oplossing kan bouwen - daar waar anderen afhaken. Ben je op zoek naar een rol als software tester maar heb je nog geen ervaring? Dit is jouw kans!