Het ontwerpen Esb diagrammen modelling tool

Doel is een online versie van een tekentechniek genaamd ESB Diagrammen te ontwerpen en te implementeren volgens Documentation As Code (bekijk https://plantuml.com/ of https://www.websequencediagrams.com als voorbeeld). Er is een te definieren specificatie taal die een complex Diagram beschrijft en vervolgens grafisc als SVG genereert (webbased oplossing).

Research Large Language Model MuleSoft API Implementation

Doel van de opdracht: maak een Large Language Model (LLM) voor een experimentele oplossing voor een AI gedreven MuleSoft implementatie.

Research Large Language Model Tibco BW implementation

Doel van de opdracht: maak een Large Language Model (LLM) voor een experimentele oplossing voor een AI gedreven Business Works 5 implementatie.

Licentie management, locking, model version control EC-API-D

Doel van de opdracht: Het verbeteren van de multi user experience en version control van EC-API-Design. Ook onderzoek naar een mechanisme om zowel SaaS als on-prem een license model te kunnen implementer

Research Large Language Model EC-API-Design vanuit DB tabels

Doel van de opdracht is te onderzoeken of het mogelijk is - gebruik makende van gen AI - database tabellen (de meta informatie) te gebruiken om een Functioneel data model te abstraheren en in de reeds gedefinieerde EC-Relational-Data-Model-Contract als output te genereren. Dit als onderdeel van Digitect EC-APi-Design platform.

Research LLM EC-API-Design vanuit Enterprise Architecure

Doel van de opdracht is te onderzoeken of het mogelijk is - gebruik makende van gen AI – de EA informatie (de meta informatie) te gebruiken om een Functioneel data model te abstraheren en in de reeds gedefinieerde EC-Relational-Data-Model-Contract als output te genereren. EA voorbeelden als input en als output een EC-Relational-Data-Model-Contract

EC-API-Design SaaS implementation

Deze opdracht maakt deel uit van een programma waarbij een bestaande software oplossing van Digitect te weten EC-Design voor het modelleren van Meta Data wordt omgebouwd naar een SaaS platform met toegevoegde functionaliteit genaamd EC-API-Design

Front-End development EC-API-Design

Deze opdracht maakt deel uit van een programma waarbij een bestaande software oplossing van Digitect voor het modelleren van Meta Data wordt omgebouwd naar een platform met toegevoegde functionaliteit. Er is besloten (middels een andere afstudeeropdracht) als IDE Eclipse Theia te gaan gebruiken voor zowel het platform als een standalone product genaamd EC-API-Design.