Unity Developer stage RTS game vanaf februari 2022

Een stage bij Gamious draait om kansen en verantwoordelijkheden. Bij ons zie je alle kanten van de industrie; van prototyping tot level design en van playtesting tot het releasen van een game. Ben je enthousiast, overtuigd van je skills en wil je deze graag polishen bij een kleine maar ambitieuze gamestudio, dan garanderen wij jou een leerzame en leuke tijd!

Mastering penetration testing

Mastering penetration testing

Innovation in security

Innovation in security

Business Analist

We zijn op zoek naar een business analist die de brug vormt tussen het bedrijf en het software ontwikkelingsproces. In deze functie schrijf je functionele ontwerpen en voer je systeem- en acceptatie tests uit.

Synetic zoekt technische afstudeerders! (#PHP / Front-end)

Ben jij 4de-jaars student en op zoek naar een afstudeerstage? Wil jij naast het werken aan je stageopdracht ook een blijvende bijdrage leveren? Bij Synetic draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee in het team en krijg je náást top begeleiding op technisch gebied een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen. Wij hebben voor 2022 nog twee stageplekken beschikbaar!

We zoeken een enthousiaste stagiair development

Voor onze development team zijn wij op zoek naar een talentvolle en/of ervaren webdeveloper, die kan programmeren in PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript. En verder ook liefst bekend is met: Git, MVC architectuur, Javascript frameworks en Object georiënteerd programmeren. Heb je kennis van Laravel of ben je groot fan van Foundation, Gulp, Bower en Sass, dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek!

Game development stage (3!! stage plekken voor feb 2022!!)

Wij bieden een leuke, leerzame en dynamische (meeloop)stageplek aan. Tijdens je stage word je meegenomen en begeleid in het volledige proces van het ontwikkelen van een HTML5 game. Je draait mee als developer in het team en je maakt deel uit van de stand up in de ochtend, bent verantwoordelijk voor bepaalde ontwikkel taken en je doet je mee aan de (Jira) planning en retro.

Afstudeerstage Serious Game Zimsurf

De stedenband Haarlem - Mutare ontwikkelt een aantal onderwijsprogramma’s omtrent bewustwording over burgerschap en duurzame ontwikkelingsdoelen. In schooljaar 2021-2022 bieden we een stageplaats voor een HBO-ICTer aan voor het verder ontwikkelen van ons programma Zimsurf

Stagiair (e) Cyber Security Engineer (HBO)

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende (afstudeer)stage waarin jij je kunt ontwikkelen als devops engineer(specialisatie security)? Reageer dan snel!