Game-designer voor Virtual Reality

Ben je een HBO game designer met kennis van Unreal Engine 4 en een liefde voor Virtual Reality? Ontwerp en modelleer je graag voor games of wil je code schrijven voor modules en tools? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je het komende half jaar!

Game-developer voor Virtual Reality

Ben je een HBO game developer met kennis van Unreal Engine 4 en een liefde voor Virtual Reality? Wil je code schrijven voor modules en tools? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je het komende half jaar!

Stage om jezelf te bewijzen.

De Bouwpas is een dynamisch bedrijf waarbij internetsecurity en gebruiksgemak een cruciale rol spelen. Onze kleine en grote klanten in de bouw verwachten van ons flexibiliteit en slimme oplossingen. Ons online registratie platform is uitgegroeid tot de standaard in de markt en er zijn nog veel goede ideeën.

Kom als Backend Developer onze klanten blij maken!

Wij maken ontzettend veel mensen blij met payroll. Dit doen we door een excellente service, een geweldig payrollplatform en een transparant tarief aan elkaar te koppelen. Om deze groei te kunnen doorzetten zoeken wij een nieuwe Flexpediaan! Een Flexpediaan die kan programmeren om ons payrollplatform te doorontwikkelen naar misschien wel het beste payrollplatform wat er is!