Stage HBO ICT Gemeente Haarlem

Stagiairs zijn bij de gemeente Haarlem meer dan een extra kracht, wij zien jou als een frisse wind die door de organisatie waait, een bron van energie en de weg naar vernieuwing. Lijkt het jou leuk, om te werken in een boeiende en dynamische omgeving, dan ben je bij gemeente Haarlem aan het juiste adres!

Video Game Testing & Assessment Assistant in Haarlem

Ben jij een student MBO/HBO of WO en ben je gepassioneerd over games? Bookmark deze vacature vandaag nog want dan zijn we op zoek naar jou.

Stage ICT

Jouw stagebedrijf is actief in Video on Demand, Live uitzendingen voor Sport, Content, Studio’s en heeft een grote behoefte voor het inzetten van campagnes. Er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als zeer informeel. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Stagiair Cyber Security Engineer

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende (afstudeer)stage waarin jij je kunt ontwikkelen als systeembeheerder? Reageer dan snel!

Unity Developer stage RTS game vanaf september 2019

Een stage bij Gamious draait om kansen en verantwoordelijkheden. Bij ons zie je alle kanten van de industrie; van prototyping tot level design en van Twitchen tot het releasen van een game. Ben je enthousiast, overtuigd van je skills en wil je deze graag polishen bij een kleine maar ambitieuze gamestudio, dan garanderen wij jou een leerzame en leuke tijd!

We zoeken een talentvolle, enthousiaste stagiair developme

Voor onze development-afdeling zijn wij op zoek naar een talentvolle en/of ervaren webdeveloper, die kan programmeren in PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript. En verder ook liefst bekend is met: Git, MVC architectuur, Javascript frameworks en Object georiënteerd programmeren.