PHP development stage bij snelgroeiend databedrijf

Binnen ons snelgroeiende bedrijf zijn we op zoek naar een stagiair PHP developer die ons kan helpen bij het verder uitbouwen en verbeteren van ons product. Dagelijks maken meer dan 80 retailers en fabrikanten in onder andere Nederland, België en Duitsland gebruik van onze prijs-, promo- en e-commerce data. Wil jij werken in een informele omgeving met gedreven en slimme collega's? Reageer nu!

Dé stageplek voor jou! BIM Stagiair nodig per half juni!

Wil jij weten hoe het is om tussen de opdrachtgevers, gebruikers en developers te staan als bedrijfsanalist? Dan is dit dé stageplek voor jou! Bij Second Company zal je verantwoordelijk zijn van het gebruiken, beheren en verbeteren van de processen binnen onze software solutions.

Stagiair(e) Technische Bedrijfskunde, Business IT & Manageme

Ben jij op zoek naar een stageopdracht waar je de vrijheid krijgt voor jouw eigen initiatief? Wil jij weten hoe het is om onderdeel te zijn van één van de grootste multinationals in de farmaceutische industrie? Wij zoeken een vierdejaars HBO student Technische Bedrijfskunde of Business IT & Management die op zoek is naar een uitdagende stageplek in ons innovatieve bedrijf!

Synetic zoekt technische afstudeerders! (#PHP / Front-end)

Ben jij 4de-jaars student en op zoek naar een afstudeerstage? Wil jij naast het werken aan je stageopdracht ook een blijvende bijdrage leveren? Bij Synetic draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee in het team en krijg je náást top begeleiding op technisch gebied een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen. Wij hebben voor 2022 nog twee stageplekken beschikbaar!

Data Engineer / Data Scientist scriptie bij Full Orbit

Wil je echt meedraaien in een team? Bij ons werk je mee in een project en krijg je volop tijd om te leren. Niet alleen met techniek, maar ook alle andere facetten zoals scrum-agile. Na je stage hebt je echt wat geleerd. Full Orbit is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in Data Integratie, Big Data en geavanceerde Data Analytics met Open Source en Oracle.

Automatische zaag met Controllino en MQTT (custom CNC)

Help ons verder met de ontwikkeling van een automatische zaag. De zaag zal zichzelf moeten afstellen en volledig automatisch moeten gaan opereren. Deze wordt aangestuurd door een Controllino en zal via MQTT communiceren via het lokale intranet.

We zoeken een enthousiaste stagiair development

Voor onze development team zijn wij op zoek naar een talentvolle en/of ervaren webdeveloper, die kan programmeren in PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript. En verder ook liefst bekend is met: Git, MVC architectuur, Javascript frameworks en Object georiënteerd programmeren. Heb je kennis van Laravel of ben je groot fan van Foundation, Gulp, Bower en Sass, dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek!

Game development stage (3!! stage plekken voor sept 2022!!)

Wij bieden een leuke, leerzame en dynamische (meeloop)stageplek aan. Tijdens je stage word je meegenomen en begeleid in het volledige proces van het ontwikkelen van een HTML5 game. Je draait mee als developer in het team en je maakt deel uit van de stand up in de ochtend, bent verantwoordelijk voor bepaalde ontwikkel taken en je doet je mee aan de (Jira) planning en retro.

Data Stagiaire

SalesQ is een internationaal full service salesbedrijf, gespecialiseerd in pre-sales, sales en after sales. Wij bieden onze opdrachtgevers een effectieve telefonische benadering van hun markt met hot leads, nieuwe klanten en/of behoud van klanten als resultaat. Jou stage zullen we afstemmen met jou behoefte.

Web developer (Front + back end) 👩‍💻

AIMS Improve is opzoek naar een stagiaire die haar/zijn full-stack development vaardigheden wilt verbeteren! Wij hebben veel projecten, waardoor er voor elk kennisgebied een passende stageopdracht beschikbaar is. 🤓