Gezocht! Technische topper(s)

Wil jij meedenken over uitdagende digitale vragen en meewerken aan verschillende projecten? Join the digital family Synetic! Al 15 jaar helpen we toonaangevende bedrijven voorop te blijven lopen in het digitale landschap. Als full service partner ondersteunen we onze klanten op het gebied van strategie, design, development en beheer.

Sustainability voor IT bedrijven

De IT industrie is 1 van de snelst groeiende vervuilers ter wereld. Waar je bij "oude industrien" makkelijker herkent wat vervuilend is, is dat in de IT minder duidelijk. Voor IT bedrijven houdt verduurzamen echter niet op bij het delegeren naar een cloud/DC provider. Wat kan een IT bedrijf doen om meer sustainable beleid te voeren? Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Techspire.

Afstudeerstage Serious Game Zimsurf

De stedenband Haarlem - Mutare ontwikkelt een aantal onderwijsprogramma’s omtrent bewustwording over burgerschap en duurzame ontwikkelingsdoelen. In schooljaar 2021-2022 bieden we een stageplaats voor een HBO-ICTer aan voor het verder ontwikkelen van ons programma Zimsurf

Stagiair (e) Cyber Security Engineer (HBO)

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende (afstudeer)stage waarin jij je kunt ontwikkelen als devops engineer(specialisatie security)? Reageer dan snel!  

Uitdagende stage als Bedrijfsanalist

Wil jij weten hoe het is om tussen de opdrachtgevers, gebruikers en developers te staan als bedrijfsanalist? Dan is dit dé stageplek voor jou! Bij Second Company zal je verantwoordelijk zijn van het gebruiken, beheren en verbeteren van de processen binnen onze software solutions.

Game development stage (3!! stage plekken voor sept 2021!!)

Wij bieden een leuke, leerzame en dynamische (meeloop)stageplek aan. Tijdens je stage word je meegenomen en begeleid in het volledige proces van het ontwikkelen van een HTML5 game. Je draait mee als developer in het team en je maakt deel uit van de stand up in de ochtend, bent verantwoordelijk voor bepaalde ontwikkel taken en doe je mee met de planning en (scrum) poker.

We zoeken een enthousiaste stagiair development

Voor onze development team zijn wij op zoek naar een talentvolle en/of ervaren webdeveloper, die kan programmeren in PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript. En verder ook liefst bekend is met: Git, MVC architectuur, Javascript frameworks en Object georiënteerd programmeren. Heb je kennis van Laravel of ben je groot fan van Foundation, Gulp, Bower en Sass, dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek!