Synetic zoekt technische afstudeerders! (#PHP / Front-end)

Ben jij 4de-jaars student en op zoek naar een afstudeerstage? Wil jij naast het werken aan je stageopdracht ook een blijvende bijdrage leveren? Bij Synetic draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee in het team en krijg je náást top begeleiding op technisch gebied een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen. Wij hebben in 2021 nog één stageplek beschikbaar!

Uitdagende stage als Bedrijfsanalist

Wil jij weten hoe het is om tussen de opdrachtgevers, gebruikers en developers te staan als bedrijfsanalist? Dan is dit dé stageplek voor jou! Bij Second Company zal je verantwoordelijk zijn van het gebruiken, beheren en verbeteren van de processen binnen onze software solutions.

Afstudeerstage Serious Game Zimsurf

De stedenband Haarlem - Mutare ontwikkelt een aantal onderwijsprogramma’s omtrent bewustwording over burgerschap en duurzame ontwikkelingsdoelen. In schooljaar 2021-2022 bieden we een stageplaats voor een HBO-ICTer aan voor het verder ontwikkelen van ons programma Zimsurf

Stagiair (e) Cyber Security Engineer (HBO)

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende (afstudeer)stage waarin jij je kunt ontwikkelen als devops engineer(specialisatie security)? Reageer dan snel!  

Game development stage (3!! stage plekken voor sept 2021!!)

Wij bieden een leuke, leerzame en dynamische (meeloop)stageplek aan. Tijdens je stage word je meegenomen en begeleid in het volledige proces van het ontwikkelen van een HTML5 game. Je draait mee als developer in het team en je maakt deel uit van de stand up in de ochtend, bent verantwoordelijk voor bepaalde ontwikkel taken en doe je mee met de planning en (scrum) poker.

We zoeken een enthousiaste stagiair development

Voor onze development team zijn wij op zoek naar een talentvolle en/of ervaren webdeveloper, die kan programmeren in PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript. En verder ook liefst bekend is met: Git, MVC architectuur, Javascript frameworks en Object georiënteerd programmeren. Heb je kennis van Laravel of ben je groot fan van Foundation, Gulp, Bower en Sass, dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek!