Uitdagende stage (Fulltime)

Wil jij als stagiair(e) actief betrokken worden in dagelijkse processen en naast het werken aan je stageopdracht ook een bijdrage leveren aan specifieke klantopdrachten? Wil jij leren hoe je meedenkt met onze klanten en goede kwalitatieve oplossingen aandraagt terwijl je zelfstandig aan projecten werkt? Dan biedt Synetic jou een kans!

Game Development Stage

Gamious is op zoek naar een development stagiair voor de periode september 2018. Momenteel zijn wij met meerdere projecten bezig, waar jij een onderdeel van uit zal maken. Hierbij zal je werken aan nieuwe projecten, en ondersteuning bieden bij bestaande games. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en zelfstandige studenten.

Strategisch optimaliseren aanmeld proces bij Startup

De taalreizen markt is een complexe markt dat lastig te standaardiseren is. Als platform hebben wij de taak de vele opties consequent weer te geven. Onze partners, kunnen via Extralingo zelf hun content toevoegen. Door de complexiteit, is de efficiëntie hiervan een grote uitdaging. De komende maanden staan wij voor de taak om ons aanmeld proces te herzien te verbeteren waar mogelijk.

Game-designer voor Virtual Reality

Ben je een HBO game designer met kennis van Unreal Engine 4 en een liefde voor Virtual Reality? Ontwerp en modelleer je graag voor games of wil je code schrijven voor modules en tools? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je het komende half jaar!

Game-developer voor Virtual Reality

Ben je een HBO game developer met kennis van Unreal Engine 4 en een liefde voor Virtual Reality? Wil je code schrijven voor modules en tools? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je het komende half jaar!

Stage om jezelf te bewijzen.

De Bouwpas is een dynamisch bedrijf waarbij internetsecurity en gebruiksgemak een cruciale rol spelen. Onze kleine en grote klanten in de bouw verwachten van ons flexibiliteit en slimme oplossingen. Ons online registratie platform is uitgegroeid tot de standaard in de markt en er zijn nog veel goede ideeën.