UX Stage: Improve human performance

Tijdens je stage zal je voornamelijk bezig zijn met het ontwerpen van de user experience van een platform gebaseerd op het connected care principe. Dit platform moet interactie tussen patiënten en naasten onderling creëren/stimuleren.

Uitdagende PHP afstudeerstage bij Amsterdamse Scale-up

Afstuderen bij een van de meeste innovatieve Nederlandse bedrijven in de Ad tech space? Bij StoryTEQ zijn we opzoek naar een ambitieuze backend developer die ons koffiezet apparaat leeg komt drinken (en gaat helpen onze API naar een hoger niveau te brengen..)

API ontwikkeling

API ontwikkeling in C#/.NET om daarmee offshore ontwikkelde software toegang te geven tot de back-end van onze Atlantis software.

Backoffice Licentie Transactie Systeem (BLTS)

Het ontwikkelen van BLTS waarmee licentie- en financiële tranascties doorgevoerd worden naar diverse backoffice systemen.

Generieke conversietool

Dataconversie betekent dat vanuit een diversiteit van bronnen informatie overgezet wordt naar ons Atlantis pakket. De dataconversietool moet het mogelijk maken dat data in Excel, CSV en XML wordt herkend en gemapped kan worden naar het desbetreffende Atlantis datamodel.

Multiplatform porting

De opdracht bestaat uit het inventariseren van de mogelijkheden voor het porten van de Atlantis applicatie naar een muliplatform applicatie en vervolgens deze porting ook uit te voeren.

React/Python internship

Ben jij op zoek naar een bedrijf met een open cultuur, waar de nieuwste technieken gebruikt worden voor het bouwen van ons Portaal? Dan nodigen we je uit om je afstudeerstage van jou HBO/WO Informatica –, IT of Software Engineering studie bij Basesoft Solutions B.V. te doen!

ambitieuze project manager mobile apps

HEB JE AFFINITEIT MET MOBIELE TECHNOLOGIE EN PASSIE VOOR PRODUCT OWNERSHIP? DAN BEN JIJ GESCHIKT VOOR DEZE ROL! ALS PRODUCT OWNER STAGIAIR BEN JE DÉ SPIL TUSSEN ONZE KLANTEN EN HET TEAM (SPIN-IN-HET-WEB!).

Graduation project compiler migration

SARC develops and supplies specialized ship design software, which is characterized by its a) significant mathematical background, b) computation-intensity and c) high degree of interactivity in its GUI. The software is written in Pascal, and processed with a compiler that is gradually reaching the end of its life span. So, it is about time to consider migration to another compiler or language.

Balancing Tool voor Turbo Machinery

Voor het on-site balanceren van Gas- Stoomturbines en Generatoren maken we gebruik van data uit een analyze systeem en een software tool. Deze is sterk verouderd. Veel handwerk en dit willen we verder gaan automatiseren. Nieuwe software tool maken