Stage PHP Drupal developer

Lijkt het je leuk om als stagiair(e) uitgedaagd te worden met een technische opdracht en wil je naast het werken aan je stageopdracht ook een bijdrage leveren aan echte klantopdrachten? Wil je leren hoe je in een team échte uitdagingen oplost en meewerkt aan grote, bekende websites als Eva Jinek, 24kitchen.nl, Surf.nl en Boer zoekt Vrouw? Wij bieden je graag deze kans!

Stage Informatie management

Wij bieden een uitdagende stage op onze afdeling IT waar je direct onderdeel bent van het team. Tijdens de stage ondersteun je de IT manager met de implementatie van het informatie beveiligingsbeleid opgelegd door AVZ eigenaar, CRH.

Kickass developer voor een (meeloop/afstudeer)stage in Amsterdam

Interactief werk dat je bijblijft. Strak design en elegante code. Wij zijn Peakfijn: digitale vakmensen.

Join the Digital Society School!

You will work in multidisciplinary teams guided by experts from the industry and the Amsterdam University of Applied Sciences. These experts are a mix of designers, programmers, social/digital media experts, researchers, copywriters and storytellers. In twenty weeks (one semester) your team develops a working prototype in collaboration with your client.

Texelse Bierbrouwerij; project ERP systeem

De Texelse Bierbrouwerij is op zoek naar een zelfstandige stagiaire die de organisatie kan ondersteunen bij de implementatie van een nieuw ERP pakket. Wij zoeken iemand die zowel de taal van de business, als van de ERP leverancier spreekt en vanuit een proces perspectief kan helpen om eisen inzichtelijk te krijgen en die daarnaast kan ondersteunen bij het implementeren van het ERP systeem.

Front-end stage bij Label A

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van Front-end developement terwijl je meewerkt aan toffe projecten? Dat kan tijdens je stage bij Label A!

Meewerk stage binnen het CRM & BI team van Vaillant Group NL

Een uitdagende stage waar je kunt zien hoe het echte bedrijfsleven in elkaar zit, met zowel de business als de technische kant van IT. Daarnaast kun je de verantwoordelijkheid en ruimte krijgen om je eigen project op te zetten.

Afstudeerstage Python, SQL, Google BigQuery

Bij Massarius hebben we momenteel nog ruimte voor meerdere afstudeerprojecten op het gebied van Google BigQuery, ETL, SQL databases, Reporting API’s en Machine Learning.

Afstudeerstage Adtech development

Bij Massarius hebben we momenteel nog ruimte voor meerdere afstudeerprojecten op het gebied van Adtech development.

Afstudeerstage software ontwikkeling (Android/ Backend/ iOS)

Ben jij een talentvolle en enthousiaste student in (mobile) development en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wil je werken voor de beste mobile app agency en onderdeel uitmaken van ons internationaal top team? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres.